Haru

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 2/2017

7.9.2017
Harusta tuli tamperelainen.

8.6.2017
Mikä ihana poika. Haru on ihmisrakas ja ystävällinen pikkumies, joka kesän korvilla joutui tuntemattomasta syystä kodittomaksi.

Harun elämänvaiheista ei kellään ole tietoa, mutta matka tyssäsi toistaiseksi Irinan tarhalle. Siellä Haru odottaa monien kymmenien pentujen joukossa, että tulisi huomatuksi. Oikean kodin löytymistä, joka olisi juuri Harun kaltaista poikaa vailla. Haru vaikuttaa luottavaiselta, iloiselta ja ystävälliseltä pennulta. Syliin nostaminenkaan ei niin kamalaa ollut, sillä pieni Haru keksi heti että ihmisen kasvoja on vain helpompi pussailla. Varovaisen uteliaasti pikku kuono suikkii pusuja ja se taitaa olla aika ihanaa.

Haru elää tarhan perällä pienen parakin ympärille rakennetussa aitauksessa. Tarhaelämä on kurjaa, mutta sen ansiosta Harulla on kuitenkin mahdollisuus monin verroin parempaan elämään. Kotikoiran elämässä kaikki on vielä uutta ja jännittävää, ja Haru kaipaakin omistajaltaan palavaa halua ja sitoutuneisuutta auttaa poikaa kotiutumisprosessissa. Kaikki voi sujua yllättävän hyvin tai sitten aikaa ja kärsivällisyyttä tarvitaan enemmän. Niin tai näin, päätöksen tulee olla läpikotaisin mietitty ja huolella harkittu, sillä Haru haluaa muuttaa tarhalta suoraan ikiomaan loppuelämän kotiin. Ei kotiin, joka toteaa viikon jälkeen ettei hämmentynyt ja mitään mistään tietävä penturaukka ollutkaan heitä varten.

Kultaisesta Harusta kasvaa aikuisena keskikokoinen, kaunis poika.

Viipurin koirat - Haru 25.7.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.