Leonid

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2016

23.3.2017
Leonid sai kodin Kurikasta.

27.2.2017
Iloinen, reipas ja ystävällinen Leonid pääyi hylättynä pentuna Svetogorskin alueelta Olgan hoiviin. Leonid toivoisi että pääsisi kasvamaan ja viettämään pentuaikaansa oman kodin keskelle!

Leonid vaikuttaa oikein mainiolta kaverilta. Syystä tai toisesta se jäi kodittomaksi, mutta se ei iloista poikaa lannista. Leonid juoksentelee häntä heiluen vieraiden jaloissa ja ottaa ilomielin herkut ja rapsutukset vastaan. Sylissäkin poika istuu nätistä, mutta kovin kauaa ei painavaa poikaa siinä jaksa kannatella. Leonid saa vapaasti juoksennella Olgan suurella keskipihalla ja sen päivät kuluvatkin muiden pentujen kanssa peuhaten. Olgalla asuessaan Leonid on tottunut erinäköisiin ja -kokoisiin koiriin ympärillä ja näyttää tulevan hyvin toimeen suuressa laumassa.

Emme tiedä, onko Leonidilla aiempaa kokemusta kotikoirana olosta. Voi hyvin olla, ettei poika ole koskaan saanut elää sisätiloissa ja uuden omistajan onkin valmistauduttava harjoittelemaan monia uusia taitoja ja asioita Leonidin kanssa. Sekä Olgalla että Irinalla on tällä hetkellä valitettavan paljon kodittomia pentuja, ja suuresta määrästä on vaikea mustan ja melko tavanomaisen näköisen Leonidin vaikea erottua. Yhtä lailla Leonidkin toivoo ja ansaitsee oman rakastavan ihmisen, jonka viereen saa illalla onnellisena painaa päänsä.

Viipurin koirat - Leonid 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.