Salsa

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 4/2017

20.8.2017
Salsan kanssa ei takuulla tylsiä hetkiä tule. Nimensä mukaisesti elämäniloinen, reipas ja vilkas Salsa etsii samanlaista omistajaa!

Siskokset Salsa ja Saloma hylättiin kesällä Irinan tarhalle. Tarkempaa tietoa tyttöjen menneisyydestä meillä ei ole, mutta kunnes oma koti löytyy joutuvat Saloma ja Salsa tyytymään vaatimattomaan majoitukseen koiratarhalla.

Siellä missä ihmiset, siellä myös Salsa! Salsa rakastaa ihmisiä ja rapsutuksia eikä se epäröi tulla hakemaan huomiota. Vikkelä tyttö luovii taitavasti tiensä pentujoukon välistä ihmisten syliin ja siellä on pienen hyvä olla. Salsa vaikuttaa hyvin luottavaiselta ja ystävälliseltä pennulta. Sen pää menee aivan sekaisin ihmisistä ja onnesta, mutta kunhan aitauksessa on vietetty tovi aikaa rauhoittuu Salsakin makoilemaan sisarensa viereen.

Salsa ei ole milloinkaan asunut sisätiloissa kotikoirana eikä se tiedä että elämä voi olla muutakin kuin ankeassa ulkotarhassa pyörimistä päivästä toiseen. Vielä Salsan päivät täyttyvät leikeistä muiden pentujen kanssa, mutta ilmojen kylmetessä ja pakkasten saapuessa on tosi kyseessä. Kodin tarjoamista Salsalle, kuten mille tahansa muullekin eläimelle, on huolellisesti harkittava ja omia resursseja pohdittava. Mihin oma jaksaminen ja aika riittävät? Omaan kotiin muuton yhteydessä Salsa kohtaa paljon uusia ja jännittäviä asioita ja tarvitsee tukea ja ymmärrystä. Mikäli olet varma päätöksestäsi ja sinusta tuntuu että olet oikea ihminen Salsalle, odottaa tyttö malttamattomana hakemustasi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.