Nemela

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2017

18.5.2017
Nemela sai kodin Parolasta.

25.4.2017
Nemela katsoo kauniin ruskeilla silmillään niin kovin vetoavasti: onhan jossain koti tätäkin reipasta tyttöä odottamassa?

Irinan tarhalla asuu taas kymmeniä kodittomia pentuja. Nemela kuuluu tähän kodittomien joukkoon, sillä se hylättiin jostain tuntemattomasta syystä alkukeväästä. Viikot tarhalla ovat vierineet ja nyt Nemelan on viimein aika etsiä oma koti Suomesta.

Nemela on kerrassaan ihana tyttö. Se rakastaa kovasti ihmisiä, ja se hakee huomiota iloisesti ja luottavaisesti. Mikään seinäruusu tai tuleva suhvaperuna Nemela ei siis ole - tällaista mainiota tyttöenergiaa pursuava pentu ansaitsee kodin, jossa sen vilpitön iloisuus osataan ja halutaan purkaa mukaviin aktiviteetteihin!

Nemela tulee hyvin sujuvasti juttuun muiden pentujen kanssa. Se ei ole mikään toisten pentujen jyrääjä, mutta ei myöskään jää muiden varjoon. Kaikenlaiset hauskat leikit ja painit ovat kovasti Nemelan mieleen!

Nemelasta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Siitä tulee varmasti myös aikuisena iloinen ja aktiivinen lenkkikaveri, joka ei hyydy sateella eikä pakkasella. Siksi Nemela etsii reipasta omistajaa, joka jaksaa ja haluaa panostaa niin pitkiin ulkoilulenkkeihin kuin peruskoulutukseen ja erilaiseen aktivointiinkin. Sosiaalisena tyttönä Nemela sopeutunee niin vilkkaaseen kaupunkiin kuin rauhalliselle maaseudullekin - tärkeintä on löytää se juuri oikea omistaja ihanalle Nemelalle.

Viipurin koirat - Nemela 22.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.