Astra

Sukupuoli: narttu
Koko: jää siroksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

16.3.2017
Hiphei! Astra on iloinen kipittäjä, ja kovin ihmisrakas sellainen! Pieni musta kippurahäntä vaan vilahtaa, kun Astra on jo pää taskussa herkkujen kimpussa.

Astra ei jää kahta kertaa tuumimaan lähestyäkö vieraita vai ei. Pikkuneiti häärii riemuissaan ympärillä ja on kärkijoukoissa tekemässä herkkuratsiaa. Ihmisten läheisyys ja huomio ovat myös Astran mieleen, mutta ilmassa leijaileva herkullinen märkäruoan tuoksu on pienelle liikaa. Sylissä Astra vähän ihmettelee, mutta ei pahemmin jännitä. Kaikkialta saa kopeloida, kiitos. Astra vaikuttaa hyvin reippaalta, ihmisrakkaalta ja virkeältä pakkaukselta. Hetken päästä se suorastaan kiipeää jo tututksi tulleeseen syliin.

Astra on rakenteeltaan hyvin siro ja tyttö jääkin mitä todennäköisemmin pieneksi keskikokoiseksi aikuisena. Elämä suuressa pentulaumassa Irinan tarhan pentutalossa sujuu hyvin, ja Astra vaikuttaa sopuisalta ja sosiaaliselta tapaukselta. Emme tiedä onko tyttö milloinkaan elänyt sisätiloissa, mutta ihmisten parissa Astra on onneksi saanut varttua - siitä kertoo avoin ja luottavainen suhtautuminen vieraisiin. Vaikka tarhalla Astra on reipas, voi tyttöä aluksi jännittää monet uudet asiat ja tilanteet, joita se kohtaa muutettuaan omaan kotiin. Tulevalta omistajalta tarvitaankin aitoa halua ja ymmärrystä opastaa Astraa matkalla tarhakoirasta kotikoiraksi.

Mikäli kaipaat elämääsi iloa ja liikkuvaista koirakaveria, mutta sopivan kompaktissa koossa, odottaa Astra malttamattomana kutsua omaan kotiin!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.