Neville

Sukupuoli: uros
Koko: pieni keskikokoinen
Syntymäaika: 7/2016

29.11.2016
Neville muutti omaan kotiin Nokialle.

17.11.2016
Suloinen Neville pääsi pois kylmältä tarhalta ja ottaa kotiehdokkaita vastaan Nokialla.

9.11.2016
Neville on veikeä ja ihastuttava pikkupoika. Onnistaisiko Nevilleä ja oma koti löytyisi hyvissä ajoin ennen joulua?

Neville päätyi pienenä pentuna Irinan tarhalle siskojensa Nooran, Nessan ja Nancyn kanssa. Pentujen menneisyydestä meillä ei ole tarkempia tietoja, mutta kaikki sisarukset ovat sen verran ihmisrakkaita ja luottavaisia, että ne tuskin ovat joutuneet kokemaan kovia ihmisten osalta ennen joutumistaan tarhalle.

Neville on pentueen ainoa poika - ja vallan vastustamaton sellainen. Pieni ja utelias nenänpää tulee oitis nuuhkimaan ja tekemään tuttavuutta uusien ihmisten kanssa. Neville ilostuu ihmisistä aivan valtavasti ja hyppii ja pomppii ympärillä eikä oikein tiedä miten päin olisi. Ystävällinen Neville on helppo nostaa syliin rapsuteltavaksi ja kuvattavaksi, mutta siskojensa tapaan siinä istuminen vähän jännittää. Kunhan kaikki neljä tassua ovat tukevasti maan pinnalla, hyörii ja pyörii Neville taas ympärillä ja yrittää kaikkensa jotta pääsisi edes muutaman pusun antamaan.

Neville on sosiaalinen, ystävällinen ja reipas pennun alku. Ensilumi on laskeutunut, pakkanen paukkuu Viipurissa. Ankeat tarhaolosuhteet ja vähäiset ihmiskontaktit eivät ole niitä asioita, joiden ympärillä Nevillen tulisi varttua. Neville olisikin onnessaan, jos joku ihana ihminen huomaisi sen ja tahtoisi omakseen. Päätöksen tulisi olla kuitenkin huolellisesti ja tarkoin harkittu. Olethan valmis sitoutumaan Nevilleen ainakin seuraavaksi 10 vuodeksi ja pitämään huolta koiraystävästäsi elämän ylä- ja alamäissä? Jos olet varma päätöksestäsi, ei Neville malta odottaa Suomeen muuttoa!

Viipurin koirat - Nancy, Nessa & Neville 9.11.2016

Viipurin koirat - Neville 22.10.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.