Darsi

Sukupuoli: narttu
Koko: 
Syntymäaika: 12/2015

28.5.2016
Darsi muutti omaan kotiin Hyvinkäälle.

13.5.2016
Hellyttävä ja kaunis Darsi rakastaa rapsutuksia ja ihmisseuraa! Mistä Darsi-tyttö löytäisi oman ihmisen itselleen?

Tehotytöt Darsi, Dolli ja Diana ovat siskoksia. Tytöt ovat keksenään paitsi samannäköisiä, myös hyvin saman luonteisia. Toki jokainen pentu on oma hurmaava persoonansa, mutta kaikki kolme ovat kilttejä, reippaita ja uteliaita tyttöjä.

Tytöt saapuivat Olgan tarhalle alkuvuodesta. Niiden onneksi kaikkia siskoksia odotti omat matkaliput Suomeen heti luovutusikäisinä. Tytöillä kävi tuuri, sillä ne pääsivät kaikki kolme samaan hoitopaikkaan Somerolle. Kotihoidossa on sujunut hienosti; tytöt opettelevat kaikkia tarpeellisia kotikoiran taitoja hoitajan hellässä huomassa. Sisäsiisteyden opettelu on jo hyvässä vauhdissa, toki pennuilla saattaa joskus sattua vahinkoja. Tytöt totuttelevat myös kaulapantoihin ja hihnaan. Hoitopaikassa on lisäksi muita koiria, joilta katsoa mallia.

Siskokset ovat niin samannäköisiä keskenään, että niille oli pakko laittaa eri väriset pannat tunnistamisen helpottamiseksi. Darsille laitettiin musta panta, mikä ei ollut ensin yhtään mieleinen. Darsi mökötti hoitajalle aluksi, mutta alkujärkytyksestä toivuttuaan, ei edes huomaa pantaa enää! Mustan pannan lisäksi Darsin tunnistaa pienestä valkoisesta läntistä rinnassa.

Darsi on todella nätti ja hurmaava pentu! Se on siskoksista ehkä kaikista hellyydenkipein. Mikään rapsutusten määrä maailmassa ei ole liikaa, vaan se änkeää heti syliin ja olisi siinä vaikka koko päivän. Mikään sohvaperuna Darsi ei todellakaan ole, mutta aktiivisen päivän päätteeksi se varmasti arvostaisi oman ihmisensä kainalopaikkaa!

Kaikki siskokset ovat sosiaalisia, joten uskomme jokaisen soveltuvan myös ainoaksi koiraksi. Omistajan täytyy olla huumorintajuinen ja varautua reippaan pennun mahdollisiin kepposiin. Reipas pentu tarvitsee riittävästi aktivointia ja lempeää opastusta uuden kodin arkeen. Tytöt ovat hyvin saman kokoisia keskenään ja hoitaja arvioi niistä kasvavan keskikokoisia neitokaisia. Olisiko sinun kodissasi ja sydämessäsi sopivan kokoinen paikka ihanalle Darsille?

22.4.2016
Darsi-tyttönen odottelee oman kodin kutsua hoitopaikassaan Somerolla kahden siskonsa kanssa.

Viipurin koirat - Darsi 3.4.2016

Darsin yhteyshenkilönä toimii Katarina. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Katarinaan yhteyttä sähköpostitse katarina.kruus@viipurinkoirat.fiTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.