Patrik

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2016

1.12.2016
Patrik muutti omaan kotiin Imatralle.

25.8.2016
Tiikeriraitaisesta Patrikista kasvaa vielä todella komea poika! Luonteeltaan Patrik on vielä vähän ujo poika, mutta eiköhän ujous karise, kun Patrik pääsee omaan kotiin.

Patrik kuuluu pentulaumaan, joka pelastettiin Irinan tarhalle loppukesästä. Kaksi emoa ja niiden pennut toimitettiin samassa kasassa tarhalle, ja koska pentueet olivat menneet jo iloisesti keskenään sekaisin, emme ole varmoja, että ketkä niistä ovat sisaruksia keskenään. Patrikin sisaruksia ja kavereita ovat PauliPaavoPietariPekkoPenni ja Pilke.

Patrik kuuluu pentujoukon uteliampiin poikiin. Vaikka Patrik saattaa hetken katsella vieraita ihmisiä kauempaa, ei kulu kauakaan, kun se on reippaasti tutustumassa. Uskomme, että kotioloissa ujostelut tulevat unohtumaan nopeasti.

Reipas koirakaveri on aina iso plussa vähän varovaista pentua kotiutettaessa. Patrik on kuitenkin sen verran uteliaan oloinen poika, että se pärjää varmasti ainoanakin koirana. Uusi omistaja voi olla varma, että Patrikista saa mukavan lenkkeilykaverin, jolta ei virta ihan heti lopu. Ja kun vielä jaksaa treenata arkiset käytöstavat kuntoon, kasvaa Patrikista komea ja mukava koirakaveri!

Patrikista kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Vaikka Patrik vielä vähän ujostelee uusissa tilanteissa, reipastuu se kotioloissa varmasti, ja silloin se saattaa keksiä vaikka mitä kepposia, ihan kuten nuoren koiran kuuluukin. Silloin mitataan omistajan kärsivällisyyttä, mutta rakkaudella ja johdonmukaisella koulutuksella siitäkin selvitään!

Viipurin koirat - Pekko & Patrik 22.10.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.