Siia

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2015

4.5.2016
Siia muutti omaan kotiin Espooseen.

8.2.2015
Siia on kaunis ja ystävällinen tyttö, joka kuitenkin vielä hiukan ujostelee vieraita. Siia on vasta äskettäin joutunut kodittomaksi.

Irinan tarhalla isossa pentutalossa riittää vilskettä. Reippaimmat pennut pomppivat ympärillä kisaten tarhavieraiden huomiosta, mutta ihan kaikki eivät rohkene tulla meitä tervehtimään. Lämmin ja turvallinen koppi on ujompien pentujen turvapaikka, josta ne käyvät vuorotellen oviaukossa kurkkimassa: mitä täällä tapahtuu? Kopissa Siia nojaa tiiviisti muihin pentuihin, mutta antaa käsitellä ja silittää itseään vaikka kovasti jännittääkin. Sylissä tyttö pähyilee ympärilleen hiukan huolestunut ilme kasvoillaan.

Mitä nopeammin Siia pääsee pois tarhalta, sen parempi. Iso koiratarha voi olla pienelle pennulle pelottava paikka ja Siia tuntuukin olevan vielä hämillään uudesta ympäristöstä. Vaikka Siia on toistaiseksi ujonpuoleinen tyttö, voi ympäristönvaihdos sekä turvallinen ja rakastava ilmapiiri saada huolestuneet otsarypyt katoamaan nopeastikin. Uuden omistajan on kuitenkin varattava aikaa ja kärsivällisyyttä Siian sopeuttamiseen, sillä monet asiat ovat sille varmasti vielä jännittäviä ja uusia. Siia haluaa kovasti uskoa, että tarhaelo on vain lyhyt välietappi ja suuri onni eli oma koti on jo nurkan takana!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.