Plusha

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2/2016

10.5.2017
Plusha, nyk. Sera, palautuu etsimään kotia. Kaupunkielämä on Seralle liian stressaavaa, joten se etsii kotia rauhalliselta seudulta. Sera asuu nyt Vantaalla.

Nykyinen omistaja kertoo Serasta:

Mökillä Serasta näkee, että se elää täydellä liekillä ja nauttii täysin rinnoin elämästään rauhan keskellä. Siellä ei pelota edes polkupyörät, moottorisahat, kottikärryt, mopot, veneet tai muut ihmeelliset asiat.

Mökillä voisi sanoa, että Sera on lähes täydellinen koira. Sitä pystyy pitämään vapaana ja se haahuilee pusikoissa ja metsissä ja saattaa olla hetken pois näköpiiristäkin, mutta putkahtaa hetken kuluttua taas jostain puskasta takaisin ja käy "ilmoittautumassa". Sera kulkee nätisti veneen kyydissä ja pystyy jopa rauhoittumaan täysin sinne. Tulee luokse kutsusta ja rakastaa juosta mopon vierellä hiekkatiellä.

Kaupungissa Sera on kuitenkin hyvin stressaantunut. Sera ei kykene sisäistämään kaikkea, mitä ulkona tulee vastaan, ja siksi menee pois tolaltaan, haukkuu ja ryntäilee karkuun. Aggressiivinen Sera ei kuitenkaan ole koskaan ollut ja se tulee toimeen erittäin hyvin myös lapsien kanssa. Vieraat aikuiset ihmiset ja erityisesti miehet pelottavat Seraa, mutta naisiin se tottuu melko nopeasti.

Vieraiden koirien kanssa esim. koirapuistossa Sera tulee toimeen todella hyvin ja rakastaa touhuta koirien kanssa. Seran kanssa on käyty pelloilla juoksentelemassa ja siellä näkeekin kuinka onnellinen koira se pystyy olemaan ja kuinka se nauttii pelloista ja metsistä. Sera rakastaa myös työskennellä nenällään, joten hajujälkeä on Seran kanssa myös puuhailtu ja virikkeistetty uusia temppuja opettamalla.

Sera on kaikesta huolimatta erittäin utelias nuori koira ja nopeasti uusia temppuja oppiva energinen tyttö. Sera oppii helposti uudet käskyt, kun ympäristö on rauhallinen ja turvallinen.

Seran varaajana toimii Laura.

14.7.2016
Plusha sai kodin Vantaalta.

7.7.2016
Plusha-neito jätti kuraisen tarhan taakseen ja odottaa nyt sopivia kotiehdokkaita Somerolla.

19.6.2016
Whiuu, täältä tullaan! Plusha on vauhdikas mimmi, jonka seurassa ei tylsää päivää tule! Ihmisrakas Plusha odottaa omaa kotia Olgan luona.

Olgan pihalla huomio kiinnittyy ensimmäisenä iloisesti juoksentelevaan pentuun, jonka korvat sojottavat hassusti milloin mihinkin suuntaan. Yksinäinen Plusha päätyi Olgalle alkukesällä hylättynä. Hylätyksi joutuminen ei Plushaa tunnu painavan ja sen päivät täyttyvätkin leikeistä muiden pentujen kanssa. Plusha elää Olgan pihalla ja tulee sujuvasti toimeen isossa koiralaumassa, johon kuuluu eri ikäisiä ja -kokoisia koiria.

Plusha on ihmisrakas ja sosiaalinen pentu, joka ei tunnu miettivän sekuntiakaan kannattaako vieraiden luokse juosta vai ei. Silitykset ovat tytöstä ihania ja Plusha onkin vähän väliä tulossa hakemaan huomiota - aina kun leikeiltään vain kerkeää.

Plusha elää Olgan ulkotarhassa, joten matkalla hienoksi kotikoiraksi on vielä paljon yhtä sun toista harjoiteltavaa. Hihnassa kulkeminen voi olla epämääräistä poukkoilua eikä yksin olemiseenkaan kukaan ole totuttanut. Koska Plushan vanhemmista ei ole tietoa, voi tulevaa kokoa vain arvailla. Varmaa on kuitenkin, että Plushasta kasvanee vähintään keskikokoinen kaunotar. Jos luotasi löytyy reipas ja sitoutunut koti, jossa riittää aikaa pienen pennun sopeuttamiseen ja sen kanssa puuhailuun, voisi Plusha haluta muuttaa juuri Sinun luoksesi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.