Luisa

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2014

22.3.2015
Luisalla on oma koti!

28.12.2014
Kaunis ja kultainen Luisa on iloinen ja reipas tyttö! Luisa hylättiin loppuvuodesta ja se päätyi odottamaan omaa kotia Irinan tarhalle.

Mitä vikaa voi olla kauniissa ja suloisessa koiranpennussa, jonka vilpitön katse täyttyy onnesta ja ilosta, kun saa antaa pusuja ihmisille ja heittäytyä syliin hellittäväksi? Ei kerta kaikkiaan mitään! Luisan ja veljensä Lucaksen edellinen omistaja ei kuitenkaan pentuja juuri arvostanut vaan heitti ensimmäisten pakkasten saapuessa ne kylmästi ulos etsimään uutta kotia jostain muualta.

Luisa on reipas ja iloinen pentu, joka tulee uteliaana tervehtimään saapuvia vieraita. Luottavaisena se nuuhkii ja tökkii nenällään taskut, kädet ja muut mahdolliset namien piilopaikat. Luisa vaikuttaa sympaattiselta tytöltä, joka olisi valmis jo jättämään kylmän Viipurin ja muuttamaan Suomeen oman kodin lämpöön!

Luisasta kasvanee aikuisena keskikokoinen koira. Maailmassa riittää vielä paljon tilanteita ja asioita, jotka ovat tälle tytölle uusia ja jännittäviä. Uusi omistaja lupaa olla tytön tukena ja kärsivällisellä harjoittelulla sopeuttaa Luisaa kotikoiran elämään. Pakkaset, kylmä viima ja pimeys ovat jo saapuneet Viipuriin koettelemaan pentuja. Pikkuinen Luisa toivoo urheasti jaksavansa odottaa omaa rakastavaa kotia. Sellaista kotia, jossa siitä huolehditaan hyvin aina ja rakastetaan sellaisena tyttönä kuin se on, elämässä tulevista mutkista huolimatta.

Viipurin koirat - Luisa 27.12.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.