Miima

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2015

10.9.2015
Miiman uusi kotiosoite on Kuusankoskella toisen viipurilaisen luona.

7.7.2015
Miiman pieni häntä vipattaa kopin kätköissä, kun sitä rapsutetaan. Miima on hyvin ystävällinen tyttö, joka haluaisi jo pian löytää oman ihmisen.

Vaikka Miima pyörii uteliaana ympärillä, jännittävät ihmiset sitä vielä jonkin verran. Kopin kätköissä on välillä turvallisinta olla, ja sinne tyttöä onkin mentävä tervehtimään, jos mielii Miiman kanssa seurustella. Alkaa tasainen pauke, kun pieni häntä hakkaa vimmatusti kopin lattiaan niin että puru pöllyää. Vaikka Miima on tohkeissaan rapsutuksista, taisivat ne silti olla pienen koiratytön mielestä aika ihania.

Miima uneksii pääsevänsä vielä tänä kesänä omaan kotiin, omaan petiin, oman ihmisen kainaloon.

Viipurin koirat - Miima 6.7.2015

7.6.2015
Kuka ihanuus sieltä kulmien alta kurkkii? Miima on utelias tyttö, mutta hiukan sitä vielä vieraat ihmiset ujostuttaa.

Miima on vasta äskettäin joutunut kodittomaksi. Astuessamme aitaukseen, Miima katselee meitä uteliaana pienen välimatkan päästä. Ystävällinen ja vähän kysyvä katse yllään se tuntuu tuumivan: olettehan minulle varmasti kilttejä? Miima seurailee kovasti perässä ja nuuskii varovaisena vaatteita, mutta peruuttaa heti muutaman askeleen, kun sitä yrittää koskettaa. Sylissä oleminen on myös jännittävää puuhaa, mutta kauniisti Miima antaa silti käsitellä itseään.

Voi olla, että Miima on vielä hämillään tarhalle joutumisesta ja muutaman viikon kuluttua se on saanut karistettua pienen ujouden pois. Vaikka Miima vaikuttaa suht rauhalliselta pennulta, saattaa se löytää silti kotiuduttuaan aimo annoksen iloista pentuenergiaa, jolloin parhaimmat kengät ja arvokkaimmat tavarat on syytä piilottaa sen ulottuvilta.

Miima toivoisi, että jostain löytyisi sille kunnollinen ja sitoutunut koti, jossa riittäisi rakkautta ja ymmärrystä. Miimalla tuskin on kokemusta kotikoirana olosta, joten kaikki asiat pitää opettaa sille alusta alkaen. Tällä ujolla tytöllä on myös sen verran kokoa, että ihan pieneksi se ei ole jäämässä. Jos siis kainalossasi olisi tilaa myös hiukan isommalle ystävälle, harkitsisi Miima mielellään muuttoa luoksesi!

Valitettavasti isompien koirien kohtalona on Venäjällä usein joutua vahtikoiraksi ketjun päähän. Lempeä ja ihmisrakas luonne ovat usein toissijaisia, jos ulkonäkö on riittävän katu-uskottava vahtikoiran virkaan. Miima toivoisikin, että sitä odottaisi erilainen kohtalo: oma huolehtiva koti, jossa sitä rakastettaisiin ja pidettäisiin hyvänä sen elämän loppuun saakka.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.