Kasimir

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 11/2014

17.7.2015
Kasimir löysi kodin Turusta.

6.4.2015
Kasimir on vielä vähän ujo poika, jonka elämän alkutaival on ollut karu. Koti Suomessa olisi Kasimirille lottovoitto!

Kasimir kuuluu noin kymmenen koiran laumaan, jotka elivät Viipurin lähellä erään mummon hoivissa. Tai eipä sitä hoitamiseksi voinut kutsua, sillä koirat oli jätetty käytännössä täysin ilman hoitoa ja ruokaa. Kasimirkin oli hyvin nälkiintynyt, kun Irina pelasti sen tarhalleen paremman tulevaisuuden toivossa.

Kasimir on jännittynyt tarhalle joutumisesta. Se ujostelee vähän vieraita ja tarkkailee mieluiten tilanteita hieman etäämmältä. Koska Kasimir on ollut aliravittu, on sen fyysinenkin jaksaminen vielä heikkoa ja varmasti lisää sen varovaisuutta muiden koirien joukossa.

Kasimirin suurin toive olisi päästä pian Suomeen, jotta se saisi ravitsevaa ruokaa ja hyvää hoitoa. Säälistä ei tietenkään pidä Kasimirille kotia tarjota, mutta jos tämä kaunis ketunpoika tuntuu muuten juuri sinun koiraltasi, kaipaa Kasimir kovasti yhteydenottoa. Kunhan Kasimir kuntoutuu kunnolla, kasvaa siitä varmasti hyvin komea ja aktiivinen poika - olethan siis varma, että pysyt Kasimir vauhdissa tulevat yli kymmenen vuotta! 

Viipurin koirat - Kasimir 3.4.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.