Nemi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2014

9.4.2015
Nemi sai kodin Espoosta.

12.3.2015
Reipas Nemi pääsi opettelemaan kotikoiran taitoja sijaiskotiin Vihtiin.

2.2.2015
Nemi-neito on varsinainen kaunokainen! Valkoiset sukat etutassuissaan tyttö pyyhältää iloisena tarhavieraiden luo hakemaan nameja.

Sisarukset Nemi, Neffi ja Niinu joutuivat tuntemattomasta syystä kodittomiksi. Yksinäinen porukka vaelteli kaduilla ilman huoltajaa ja suojaa, mutta onneksi niillä kävi tuuri ja ne korjattiin parempaan talteen Irinan tarhalle. Vaikka siskokset saavatkin elää nyt suojatumpaa elämää tarhalla, eivät tarhan portit silti suojele niitä kylmältä ja taudeilta. Pienet panevatkin nyt kaiken toivonsa siihen, että niille löytyisi hyvät loppuelämän kodit Suomesta.

Nemi on utelias tyttö, joka seuraa tarkkaavaisena tarhavieraiden puuhia. Taskuista kuuluva rapina saa pikkuisen heristämään korviaan ja katse toivoa täynnä se odottaa, josko sieltä putoaisi myös muutama nami omalle kohdalle. Pieni sydän jyskyttää vimmatusti, kun tytön nappaa syliin kuvattavaksi ja rapsuteltavaksi, mutta rauhoittuu pian huomattuaan, että lämpimässä sylissä onkin ihan mukava istuskella saamassa silityksiä. Nemi vaikuttaa kaikin puolin mukavalta pennulta, joka toivoisi pääsevänsä tuiskun keskeltä vielä nautiskelemaan oman kodin lämmöstä.

Nemi ei halua enää milloinkaan joutua hylätyksi uudelleen, joten ennen kuin sille tarjoaa kotia, on mietittävä huolellisesti voiko siihen sitoutua ainakin seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi. Samalla on myös hyvä miettiä, jaksaahan varmasti koiranpennun kepposia maistelluista kengistä kaluttuihin pöydänkulmiin. Kasvaakseen tasapainoiseksi neidiksi Nemi tarvitsee myös riittävästi liikuntaa ja tapakasvatusta - unohtamatta tietenkään rakastavaa ja ymmärtäväistä omaa ihmistä, johon tyttö voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa.

Viipurin koirat - Nemi 25. & 31.1.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.