Valle

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2014

29.3.2015
Valle pääsi omaan kotiin.

26.2.2015
Valle tuntuu kovasti pohtivan monia asioita: kai joku näin suloiselle pennulle haluaa jo pian tarjota turvallisen kodin ja onnellisen elämän?

Valle ja veljensä Pörri joutuivat jo varsin pieninä Irinan tarhalle. Nyt pennut ovat varttuneet siihen ikään, että rokotukset on annettu ja matkalippua Suomeen voidaan alkaa varailla. Kunpa näiden harmaaturkkien ei tarvitsisi kauaa kutsua odotella!

Valle vaikuttaa seuralliselta, mutta kuitenkin vähän sellaiselta omien polkujensa kulkijalta. Välillä se seurailee tekemisiämme hyvinkin tiiviisti, välillä taas menee touhuilemaan omiaan.

Veljensä Pörrin tapaan Valle vaikuttaa varsin rauhalliselta pennulta. Se menee sujuvasti muun pentulauman mukana, mutta ei herätä huomiota sen enempää leikkihepuleilla kuin suurella huomionhakemisella. Valle on tainnut jo sen verran nähdä tarhan arkea, että monet asiat eivät jaksa sitä enää ihmetyttää.

Vallesta kasvaa varmasti komea, harmaaturkkinen poika. Tarhalla se on suht reipas pentu, mutta koska se on viettänyt jo pidemmän aikaa tarhalla, voi monet uudet arkielämässä vastaantulevat asiat sitä ensin kovasti ihmetyttää. Mutta pitkäjänteisellä opastuksella nekin asiat muuttuvat varmasti pian tutuiksi.

Jos olet harkinnut koiralle kodin tarjoamisen hyvät ja huonot puolet niin moneen kertaan, ettei mikään saa sinua enää pyörtämään päätöstäsi, ja olet varma että päätös pysyy myös seuraavat kymmenen vuotta, odottaa Valle hakemustasi!

Viipurin koirat - Valle 21.2.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.