Illusia

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 1/2015

1.11.2015
Illusia muutti syysmyrskyistä oman kodin lämpöön.

21.9.2015
Sympaattiseen Illusiaan ei voi olla ihastumatta. Illusia on hyvin ystävällinen nuori tyttö, joka löytyi kadulta.

Illusia on arviolta yhdeksän kuukauden ikäinen nuori neito, joka löytyi loppusyksyllä yksinään juoksentelemasta kadulta ja korjattiin talteen Irinan tarhalle. Ihmisiin Illusia tuntuu suhtautuvan hyvin avoimesti ja parkkeeraakin itsensä hellittäväksi siihen malliin, että sillä on hyvinkin saattanut joskus olla koti. Riemuisasti tyttö juoksentelee hakemassa rapsutuksia ensin vähän tuolta ja sitten taas täältä. Heittäytyisikö selälleen maharapsutuksista nauttimaan vai kurkottelisiko kohti kasvoja pusuja antamaan - siinä vasta pulma.

Illusia jakaa toistaiseksi pienen sisähäkin aikuisen uroksen kanssa ja nuorenparin elämä näyttäisi sujuvan sopuisasti. Tilaa on kuitenkin vähän eikä kova betonilattiakaan järin mukavalta tunnu. Illusia kaipaisikin pian omaan kotiin, missä sille tarjottaisiin reipasta liikuntaa, kunnollista ruokaa ja lämmin oma petipaikka rapsutuksien vastaanottamiseen.

Koska tiedossa ei ole, missä Illusia on elämänsä ennen tarhalle joutumistaan viettänyt, tulee uuden kodin varautua siihen, että jotkin asiat saattavat vaatia vielä harjoittelua. Sisäsiisteys ei välttämättä ole heti hanskassa, hihnassa kulkeminen voi alkuun olla vauhdikasta koikkelehtimista eikä yksinolojen sujuminen ilman harjoittelua ole itsestäänselvyys. Illusia vaikuttaa kuitenkin hyvin kultaiselta tytöltä, joka on varmasti valmis yrittämään parhaansa. Mikäli sinulla voisi olla Illusian mentävä aukko perheessäsi, odottaa tyttö malttamattomana yhteydenottoasi.

Viipurin koirat - Illusia 5.9.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.