Sepi

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2015

29.11.2015
Sepin kuulumisia omasta kodista:

"Kuukauden päivät on nyt yhteiseloa takana tämän ihanan pienen pojan kanssa, ja kaikki on sujunut todella hyvin! :) Ristimme Sepin Sisuksi. Hän sai kavereikseen kaksi huskytyttöä, Hetan ja Danan, jotka ovat ottaneet pienokaisen hyvin vastaan. 

Kotiutuminen ja uuteen ympäristöön sopeutuminen eivät ole tälle pojalle tuottaneet ongelmia, rohkeasti ja isommilta mallia katsoen viipottaa hän kaikessa mukana. Parhautta ovat metsälenkit, joilla Sisunkin uskaltaa jo hyvin pitää irti. On oppinut hyvin nimensä, ja naksutinta apuna käyttäen luoksetuloa ollaan harjoiteltu menestyksekkäästi. Myös omassa kotipihassa Sisu saa kirmata sydämensä kyllyydestä :)

Sisäsiisteyden opettelu on myös hyvällä mallilla, joskus sattuu vielä vahinkoja sisälle, lähinnä öisin, mutta tosi hyvin on Sisu asian jo oppinut! Vieraat ihmiset otetaan häntä vispaten ilolla vastaan ja lenkeillä toisten koirien ohituksetkin sujuvat rauhallisesti huskyiltä mallia ottaen.

Tämän vanhemman huskyn, Danan, kylkeen Sisu hakeutuu usein öisin nukkumaan, ja vanharouva ottaa pikkuisen auliisti siipiensä suojaan kuin oman pentunsa konsanaan :)

Kerrassaan rakastettava pieni poika! <3"

21.10.2015
Sepi löysi kodin Kouvolasta.

30.9.2015
Sepillä kävi huono tuuri, sillä se joutui kodittomaksi keskellä koleaa syksyä. Ystävällinen pikkupoika ei unelmoi mistään enempää, kuin oman ihmisen lämmöstä ja rakkaudesta.

Sisarukset SiennaSysi ja Sepi asustavat isossa pentutalossa muiden pentujen kanssa. Niiden päiväohjelmaan kuuluu lelujen riepottelua, painileikkejä, päiväunia ja jos oikein hyvin käy - ihmisten kanssa seurustelua. Sisarukset joutuivat tuntemattomasta syystä kodittomiksi, mutta nyt niillä sentään on katto pään päällä ja aitaus suojanaan. Pieni pentu haaveilee kuitenkin vieläkin paremmasta, nimittäin siitä ihan ikiomasta kodista ja ihmisestä.

Sepi on hyvin samanoloinen kuin sisarensakin. Alkuun vähän tuumitaan pidemmältä ja katsellaan pää kallellaan ihmisten puuhia. Pienen pennun uteliaisuus voittaa kuitenkin pian ja Sepi tulee tervehtimään meitä. Sylittelyyn poika ei ole liiemmin saanut tottua, sillä se on selvästi vähän jännittävää puuhaa. Nätisti Sepi antaa kuitenkin käsitellä itseään, se on vain vähän kummissaan tilanteesta. Sepi vaikuttaa iloiselta ja ystävälliseltä pennulta, ja kunpa se löytäisi elämänsä suurimman rakkauden - oman ihmisensä pian.

Sepin tausta on tuntematon eikä meillä ole tietoa, missä se on elämänsä ensikuukaudet viettänyt. Sepillä on voinut joskus olla koti, mutta yhtä hyvin asumuksena on voinut toimia suojaisi paikka pihapiirissä. Uuden elämän alkutaipaleella tuleekin varmasti vastaan uusia ja jännittäviä tilanteita ja asioita, joihin Sepiä täytyy kärsivällisesti totuttaa. Sepi toivoo kovasti, että pääsisi pian kellahtamaan lämpimälle pedille pieni masu ruokaa täynnä ja nukahtamaan onnelliseen uneen oman ihmisen rapsutuksien saattelemana.

Viipurin koirat - Sepi 10.10.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.