Zia

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (28,5kg)
Syntymäaika: 4/2015

21.8.2018
Zian kuulumisia omasta kodista:

"Zian kanssa menee oikein hyvin. Pentuajan arkuudesta ei ole enää tietoakaan samoin eroahdistustakaan ei enää ole. Nykyään Zia on reipas, energinen ja sosiaalinen koira. Harrastamme agilityä sekä erilaisia nenätyöskentelyitä kuten nose workia. Zia on hyvin perso ruualle, joten kouluttaminen on ollut helppoa.

Zia tykkää paljon juoksemista koirakaverien kanssa sekä pallojen/keppien noutamisesta. Zia omaa isot ja hassut korvat, joilla se hurmaa vähän väliä uusia ihmisiä. Aivan ihana ja kiltti koira. <3"

20.10.2015
Zia muutti Keravalle.

2.10.2015
Ziaa onnisti ja nyt tyttönen odottaa sopivia kotiehdokkaita hoitopaikassaan Somerolla.

22.7.2015
Zia-kaunokainen rakastaa ihmisiä! Iloinen ja ystävällinen tyttö odottaa kovasti, milloinkohan matkalippu Suomeen tipahtaa tassuihin?

Kaikki ovat kuulleet seitsemästä veljeksestä, mutta entäs kahdeksasta uskomattoman suloisesta koirasiskoksesta? Kesän alussa Irinan tarhalle kiikutettiin kahdeksan pientä pentua. Pennut olivat aivan liian pieniä selvitäkseen tarhalla, ja niiden onneksi hoitopaikka löytyi Viipurista. Nyt siskokset ovat varttuneet ja vahvistuneet, ja ne ovat valmiita oman kodin valloitukseen. Pennut saivat nimekseen Zera, ZoeZamiraZivaZaidaZora, Zia ja Zoya. Tästä kahdeksikosta ei tyttöpoweria puutu!

Zia on iloinen menijä, joka ei montaa sekuntia miettimisaikaa tarvitse ennen kuin päättää rynnätä vieraiden syliin. Ihmiset ovat Ziasta ihania ja tämä tyttö pitää huolen ettei se jää kellekään epäselväksi. Reippaan Zian suurin toive on, että oma lopullinen koti vihdoin löytyisi.

Pentueen onni oli, että ne saivat viettää kodissa lähes kaksi kuukautta saaden arvokkaita uusia kokemuksia ennen kuin joutuivat takaisin tarhalle. Uuden kodin on kuitenkin varauduttava siihen, että vastassa on vielä monenmoista uutta opeteltavaa. Kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi koiraksi, tulee Zia tarvitsemaan riittävästi liikuntaa ja mielekästä tekemistä, huolenpitoa ja koulutusta sekä kärsivällisyyttä ja rakkautta.

Ziasta kasvanee keskikokoinen koira aikuisena ja se on valmis matkustamaan Suomeen syyskuun alussa.

Viipurin koirat - Zia 5.9.2015

Viipurin koirat - Zia 20.7.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.