Timir

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

9.1.2015
Timirillä on koti!

3.12.2014
Veikeä Timir on iloinen pikku vesseli, jonka päivän kohokohta on sitä katsomaan ja rapsuttelemaan tulleet tarhavieraat. Mistähän löytyisi kauniille raitapojalle oma koti?

Timir on kovin kaunis ja suloinen pentu, mutta jostain syystä sekin oli jätetty oman onnensa nojaan ja hylätty pimeään loppusyksyyn. Timir odottaa nyt onnensa kääntyvän lukemattomien muiden saman kohtalon kokeneiden pentujen tavoin Irinan tarhalla.

Raitapoika-Timir tulee uteliaana tekemään tuttavuutta uusien ihmisten kanssa. Sylissä oleminen ja kuvaustilanne ovat kuitenkin sen verran jännittäviä asioita vielä, että silloin poika katsoo parhaaksi luikkia karkuun. Mikään hirveän ujo pentu Timir ei ole, uudet asiat ja tilanteet vain kummastuttavat sitä vielä. Timir vaikuttaa toistaiseksi varsin rauhalliselta pojalta, mutta omaan kotiin muuton myötä tämäkin pentu saa varmasti rutkasti lisää virtaa ja pilkettä silmäkulmaan.

Timiristä ei kannata haaveilla, ellei ole miettinyt huolella ainakin seuraavaa kymmentä vuotta. Pentuaikaan kuuluvat tihutyöt ja metkut kuuluvat koiranomistajan arkeen siinä missä jokapäiväiset lenkitkin. Tapakasvatusta ja koulutustakaan ei pidä unohtaa, jotta aikuisella Timirillä on hienot käytöstavat hanskassa! Jos olet miettinyt asiat läpi moneen kertaan ja olet valmis sitoutumaan poikaan sen loppuelämäksi, kuulisi Timir mielellään sinusta lisää!

Viipurin koirat - Timir 27.12.2014

Viipurin koirat - Timir 29.11.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.