Nuunu

Sukupuoli: narttu
Koko: 
Syntymäaika: 6/2015

2.11.2015
Nuunu sai kodin Helsingistä.

24.10.4015
Nuunu pääsi reipastumaan kotihoitoon Somerolle.

19.10.2015
Pieni Nuunu on todella kaunis ja suloinen pentu. Nuunu on vielä vähän ujo tyttö, joten oma koti olisi parasta mitä sille voisi käydä.

Sisarukset Milma, MimsaMiska ja Nuunu tuotiin loppusyksyllä Irinan tarhalle. Pennut olivat olleet sitä ennen Viipurissa kotihoidossa, mutta kasvaneet ja vahvistuneet sen verran, että ne tuotiin tarhalle etsimään koteja. Tarhalle joutuminen oli sisaruksille alkuun kova järkytys, mutta sylihoidon saattelemina suurin osa nelikosta lähti reippaasti tutustumaan aitauskavereihinsa ja uuteen, toivottavasti väliaikaiseen, kotiinsa.

Nuunu eroaa sisarusjoukosta paitsi värityksensä myös kokonsa suhteen. Nuunu on sisaruksista pienikokoisin. Se kyyhöttää aluksi peloissaan nurkassa eikä suostu hievahtamaan paikoiltaan. Sylissä Nuunua jännittää kovasti, mutta se antaa kuitenkin nätisti käsitellä itseään. Hellittely ja rapsuttelu saavat pahimman jännityksen katoamaan, ja pian myös Nuunu liittyy reipastuneen sisarusjoukon touhuamisiin mukaan. Pieni ujostelu vaivaa kuitenkin vielä toistaiseksi Nuunua, joten toivottavasti tyttö pääsee pian omaan kotiin reipastumaan.

Nuunu on vielä vähän ujo tyttö, mutta toivottavasti turvallinen ja rakastava ympäristö auttaisivat sitä reipastumaan. Muutto omaan kotiin tuo varmasti mukanaan paljon uutta ihmeteltävää ja opeteltavaa, mutta Nuunu on valmis tekemään parhaansa. Nuunu etsii ihmistä, joka on sitoutunut tyttöön ja sen sopeuttamiseen eikä heitä hanskoja tiskiin vaikeinakaan aikoina. 

Nuunusta kasvanee aikuisena keskikokoinen kaunotar.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.