Carima

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 12/2013

21.10.2015
Cariman koti löytyi Raaseporista.

9.9.2015
Kaunis Carima rakastaa ihmisiä ja tahtoisi löytää ihan ikioman sellaisen. Carima on ystävällinen ja reipas nuori tyttö, jokohan pian olisi sen vuoro matkustaa omaan kotiin?

Aika on kulunut nopeasti ja tänä talvena Carima täyttää jo kaksi vuotta. Carima on hyvin kiltti ja ihmisrakas tyttö ja se juoksee aina etunenässä vierailijoiden luokse hakemaan rapsutuksia. Carima on mitä sydämellisin tuttavuus ja onkin sääli, että joudumme kuukaudesta toiseen kaikkien niiden pusujen ja hännänheilautuksien jälkeen surullisena miettimään, miksei kukaan halua tätä tyttöä.

Ei, Carima ei ole enää se pieni vastustamaton pentu, vaikka toki suloinen tyttö onkin. Ei, se ei myöskään ole se tarhan erikoisimman näköinen koira, joka vetää hakemuksia magneetin tavoin puoleensa. Carima on se melkein parivuotias aikuinen tyttö, joka ei pentuna onnistunut saamaan kotia itselleen. Se aikuinen nuori koira, joka viikosta toiseen odottaa aina yhtä ilahtuneena aidan toisella puolella näkemistämme. Se ihana ja ystävällinen tyttö, jonka vilpitön katse ei pyydä muuta kuin päästä mukaasi rakastaakseen sinua elämänsä loppuun saakka.

Viipurin koirat - Carima 5.9.2015

10.1.2015
Carima on täyttänyt juuri vuoden ja varttunut kauniiksi, ystävälliseksi koiraneidoksi.

Carima asustelee samassa aitauksessa ikätovereidensa kanssa ja näyttäisi tulevan koirakavereiden kanssa hyvin toimeen. Ihmisseurakin on Carimalle hyvin mieluista silloin, kun sitä sattuu tarhalla saamaan.

Viipurin koirat - Narri & Carima 10.1.2015

5.7.2014
Joskus käy niin mukavasti, että ujo koira reipastuu tarhalla ollessaan! Carimalle on käynyt näin.

Carima tulee reippaasti tervehtimään, ottaa silitykset onnellisena vastaan ja hetken tuumailtuaan innostuu leikkiin koirakaverinsa kanssa. Ujous ihmisiä kohtaan tuntuu unohtuneen ja Carima käy välillä pusuttelemassa meitä ja nostaa etutassunsa vasten.

Viipurin koirat - Carima 2.8.2014

Viipurin koirat - Carima

19.4.2014
Siro ja kaunis tyttö Carima vähän ujostelee vieraita, mutta namien voimalla sekin rohkaistuu ja tulee ottamaan herkkuja käsistä.

Carima tutkii hieman kauempaa tarhavieraiden puuhia. Heti kun nameja jaetaan, tyttö kuitenkin rohkaistuu välittömästi ja tulee iloisena häntä heiluen ottamaan herkkuja. Carima antaa myös nostaa itsensä syliin nätisti vaikka sylissä oleminen selkeästi vähän jännittääkin.

Tarhalla pennut saavat valitettavan vähän olla tekemisissä ihmisten kanssa, ja siksi olisikin todellinen onni, jos Carima löytäisi oman kodin. Pieni ujous karisee varmasti pian pois, kun tyttö pääsee pois tarhaoloista.

Viipurin koirat - Carima

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.