Amira

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

15.10.2015
Amira sai kodin Raumalta.

10.7.2015
Amira on hyvin hellyttävä ja suloinen tyttö, joka rakastaa ihmisiä. Pikku-Amira tahtoisi kovasti löytää oman ihmisen, jolle voisi antaa kaikkensa.

Niin vain kävi, että suloisesta Amirastakin joku tahtoi eroon. Amira ei onneksi näytä olevan moksiskaan tarhalle joutumisesta, vaan innoissaan juoksee suoraan tuntemattomien tarhavieraiden syliin.

Amira vaikuttaa avoimelta, reippaalta ja sosiaaliselta tytöltä, jonka pieni kippurahäntä kiihtyy samantien nollasta sataan, kun se havaitsee ihmisiä näköpiirissä. Yhtä nopea tuntuu olevan pikkuneidin kieli, joka antaa takuuvarman naamapesun jokaiselle. Sylissä oleminen ei ole Amiralle ihan jokapäiväistä herkkua, ja siksi tyttö alussa onkin hiukan ihmeissään siitä. Ei kuitenkaan aikaakaan, kun Amiralle valkenee kuinka ihana paikka syli on.

Amira haluaa muuttaa kotiin, jossa se saa elää turvallista elämää rakastettuna perheenjäsenenä nauttien pitkistä metsälenkeistä ja makoisista unista omistajansa kainalossa. Uudet asiat voivat aluksi olla jännittäviä, mutta kunhan tuleva omistaja on valmis rohkaisemaan Amiraa uusissa tilanteissa, niin sillä päästään jo pitkälle. 

Amirasta kasvanee keskikokoinen koira aikuisena.

Viipurin koirat - Amira 15.8.2015

Viipurin koirat - Amira 6.7.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.