Bandi

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 12/2014

28.6.2015
Bandi on kotona.

7.5.2015
Kurjia kokenut Bandi odottaa parempia aikoja kotihoitopaikassaan Helsingissä.

Bandi löytyi harhailemasta yksin varuskunta-alueelta Viipurissa. Utelias pentu oli yrittänyt tehdä tuttavuutta lähistön vahtikoiran kanssa. Vahtikoira puri Bandia päähän niin, että pennun leuka murtui ja muistoksi jäi arvet kuonoon. Bandi sai onneksi toipua Olgan tarhalla. Huhtikuussa neiti tuotiin Suomeen tutustumaan kotikoiran elämään.

Ei ihme, että Bandille sattui ikävästi. Se on kotihoidossakin osoittautunut leikkisäksi uteliaaksi pennuksi, joka pitää muista eläimistä. Bandista on mukavaa olla mukana perheen kaikissa touhuissa. Ensiminuutit Bandi saattaa epäröidä uusia ihmisiä tavatessaan, mutta tulee kuitenkin pian tekemään tuttavuutta. Tuttuja ihmisiä Bandi rakastaa ja näyttää sen mielellään pusuin ja hännänheilutuksin.

Bandilla on kotihoitopaikassaan kaverina isoja ja pieniä koiria sekä kissoja. Vaikka Bandista olisi kiva leikkiä ja painia, kunnioittaa se toisten koirien käskyjä.  Isoja koiria Bandi voi alussa vähän arastella, mutta pieniin se suhtautuu avoimesti. Bandi on jäänyt yksin kotiin hienosti muun lauman kanssa. Se ei ole tottunut kuitenkaan olemaan kokonaan yksin, joten tässä voi uudella perheellä olla alussa harjoittelemista. Leikkisä koirakaveri olisi varmasti Bandin mieleen. Bandi on kaikin puolin mukava ja oppivainen koira. Bandi on viittä vaille sisäsiisti ja muuttaisi mielellään vaikka jo omaan kotiin.

Bandin kyselyihin vastaa Noora numerossa 040 8342427 ma-pe klo. 15-16, (noora.viipurinkoirat(at)gmail.com), kunhan adoptiohakemus on täytetty. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.