Oskari

SUOMESSA
Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: isohko keskikokoinen (n. 60 cm)
Syntymäaika: 9/2012

29.5.2015
Oskari löysi uuden omistajan.

9.5.2015
Oskari joutuu etsimään uutta kotia perheen muuttuneen elämäntilanteen vuoksi.

Oskarin nykyinen koti kertoo pojasta seuraavaa:

"Osku on noin 2,5-vuotias, korkea, mutta kevytrakenteinen sekarotuinen leikattu uros. Oskun kanssa arki sujuu pääsääntöisesti oikein kivasti, mutta arkuus välillä vähän vaivaa. Uuteen perheeseen totuttelu varmasti veisi Oskulta pidemmän ajan. Osku pelkää esimerkiksi busseja, rekkoja ja arastelee osaa miehistä. Pelokkuus ei kuitenkaan ole koskaan ilmentynyt vihaisuutena tai puolustautumisena, Osku vain yksinkertaisesti perääntyy ja sitten, kun ei enää voi perääntyä, se jähmettyy paikoilleen ja katsoo muualle - mutta koskaan ei siis nurkkaan ahdistettunakaan ole murissut tai näyttänyt hampaita.

Muutoin Osku on erittäin helppo ja lempeä kotikoira, joka sisällä enimmäkseen lepää, tykkää rapsutteluista ja herkuilla motivoiduista tempuista. Kävelee ulkona oikein kauniisti remmissä, ja tulee toimeen kaikkien koirien kanssa. Vapaana ei arkuudesta johtuen ole uskallettu pitää muuten kuin aidatuilla alueilla. Eroahdistusta ei ole ollut, ei metelöintiä eikä tavaroiden tuhoamista. Mitään sairauksia Oskulla ei ole.

Oskuun pääsee tällä hetkellä tutustumaan joko Etelä-Haagassa tai Pohjois-Kirkkonummella."

Jos kiinnostuit Oskarista, täytä adoptiohakemus. Otamme yhteyttä sopiviin kotiehdokkaisiin. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

1.8.2013
Oskari sai kodin Kirkkonummelta.

24.7.2013
Oskari pääsi kotihoitoon turvaan kiusaajaltaan. Nyt tämä kultainen poika olisi valmis valloittamaan jonkun sopivan ihmisen sydämen.

Oskari on kotihoidossa Helsingissä.

2.7.2013
Kultainen Oskari on puolessa vuodessa kasvanut jo miehen mittoihin. Tarhalla vierailevat ihmiset ovat parasta, mitä se tietää.

Oskari on lähes täydellinen poika; ystävällinen, ihmisrakas, lempeä ja liikuttava. Tällä hetkellä Oskari jakaa ison ulkoaitauksen monen muun koiran kanssa. Muiden koirien kanssa Oskari tulee toimeen hyvin, mutta valitettavasti lempeä ja rauhallinen poika on joutunut myös joidenkin urosten silmätikuksi ja rähinän kohteeksi. Riitaa Oskari ei halua, ja mieluummin väistää ja yrittää lähteä pois tilanteesta.

Oskarin tulevassa kodissa voisi olla kiva koirakaveri odottamassa, mutta eiköhän poika myös ainoana koirana pärjäisi. Kotikoirana olosta Oskari ei vielä tiedä mitään, joten uuden omistajan onkin lempeällä ja ymmärtäväisellä ohjauksella opastettava poikaa hyväkäytöksisen kotikoiran saloihin.

Oskari on sulattanut jo monta sydäntä, eikä turhaan. Isohkosta koostaan huolimatta se vaikuttaa varsin mutkattomalta koiralta, ja olisikin hienoa, jos poika pääsisi pian pois tarhalta nauttimaan elämästään ja niistä ihmisistä, jotka haluavat huolehtia siitä ja rakastaa sitä sen elämän loppuun saakka. 

Viipurin koirat - Oskari

 

26.12.2012
Iloinen Oskari mennä viipottaa muiden pentujen joukossa. Sylissä oleminen tuppaa vähän jännittämään, mutta minkäs teet. Ei ole pikkuinen Oskari moiseen ylellisyyteen saanut tottua.

Oskari on hauskannäköinen ja veikeä pojannaskali, joka iloisella mielellä telmii ja painii muiden pentujen kanssa päivät pitkät. Talvi on kuitenkin rankkaa aikaa, ja Oskari leikkisikin niin kovin mielellään sisällä lämpimässä. Pikku poika osaisi myös taatusti arvostaa, jos saisi kunnollista ruokaa ja oman lämpöisen pedin sekä pari lelua. Ja myös, sen kaikkein tärkeimmän, oman ihmisen, joka huolehtisi Oskarista ja antaisi hellyyttä ja rakkautta.

Oskari on nyt noin kolmikuinen, ja kasvanee ainakin keskikokoiseksi. Poika on valmis matkustamaan Suomeen heti oikean kodin löydyttyä!

Viipurin koirat - Oskari

Viipurin koirat - Pentuja 16.2.2013

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.