Tähti

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 3/2014

14.9.2015
Tähtiä onnisti ja se muutti omaan kotiin. 

31.7.2015
Tähti matkasi Suomeen hoitopaikkaan opettelemaan kotikoiran elämää. Tähti on hoidossa Salossa.

7.7.2015
Lempeä ja liikuttava Tähti unelmoi siitä päivästä, kun saa vihdoin jättää tarhan taakseen. Tähti on edelleen rauhallinen ja hyvin ystävällinen tyttö.

Tähti jakaa saman aitauksen usean muun koiran kanssa. Joukkoon mahtuu eri ikäisiä koiria, uroksia ja narttuja sekä arkajalkoja ja pomottavia päsmäreitä. Herttainen ja nöyrä Tähti ei ota osaa tappeluihin vaan yrittää sopuisasti selvitä muiden jaloissa. Ihmiset ovat Tähdelle valon pilkahdus tunnelin päässä, ja toivommekin kovasti, että liikuttava Tähti löytäisi tiensä vielä omaan kotiin.

Viipurin koirat - Tähti 6.7.2015

 

17.3.2015
Tyttö sinä olet Tähti! Herttainen Tähti katsoo suoraan silmiin kovin tarkasti: olisitko sinä se, joka lupaa tarjota tälle ihanalle tytölle onnellisen loppuelämän?

Tähti on aluksi vähän varovainen, mutta tutustuttuaan erittäin herttainen ja ystävällinen tyttö. Tähti on kovin kiinnostunut ihmisistä ja kovin mietteliäänä Tähti katsookin syvälle silmiin. Se hakee mielellään kontaktia, vaikka siihen kuluukin hetki, että Tähti antaa vieraan ihmisen koskea. Mutta kun jaksaa hetken viettää Tähden kanssa aikaa, muuttuu tyttö rennoksi ja onnelliseksi ja ottaa mielellään kaikki silitykset vastaan.

Tähti asuu Irinan tarhalla koiralaumassa, jossa on sekä uroksia että narttuja. Tähti tulee tällä hetkellä erittäin hyvin kaikkien kanssa toimeen. Se väistää herkästi muita koiria eikä vastaan rähinöihin tai kilpaile huomiosta.

Tähti on hyvin sympaattinen tyttö, joka etsii herkkää koiraa ymmärtävää omistajaa. Tähti ei varmaankaan ole aluksi mikään maailmanvalloittaja, vaan todennäköisesti se haluaa tutustua vieraisiin ihmisiin ja paikkoihin rauhassa, omaan tahtiinsa. Tähti saattaa rohkaistua hyvinkin nopeasti, mutta uuden omistajan tulee varautua myös siihen, että Tähti tulee pysymään vähän varovaisena tyttönä. Tällä hetkellä Tähti vaikuttaa hiljaiselta koiralta, joten kerrostalo rauhallisella alueella voi myös sopia Tähdelle uudeksi kodiksi. Kiva koirakaveri on varmasti plussaa, mutta ei välttämättömyys.

Tähti on noin vuoden ikäinen ja kooltaan varsin näppärä: painoa on tällä hetkellä alle 20 kiloa ja korkeutta noin 50 cm. On mahdollista, että Tähti saa massaa vielä vähän lisää, mutta mitään jättiläistä tästä sirosta tytöstä ei tule. Kuvissa Tähti näyttää isommalta kuin se todellisuudessa onkaan.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.