Lilia

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 3/2015

5.9.2015
Lilia asuu omassa kodissaan Helsingissä.

7.8.2015
Ihastuttava Lilia odottelee omaa kotia hoitopaikassaan Helsingissä.

Lilian kyselyihin vastaa Mona. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Monaan yhteyttä sähköpostitse moona.terese@gmail.comTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

16.6.2015
Pieni ja pörröinen Lilia on kaikessa suloisuudessa vastustamaton tytöntyllerö. Mistähän sille löytyisi oma, rakastava ihminen?

Sisarukset Leonardo ja Lilia joutuivat tuntemattomasta syystä kodittomiksi. Kadulla niiden ei onneksi tarvinnut elää vaan Irina otti ne suojaan tarhallensa.

Lilia tuntuu vielä vähän ihmettelevän, mihin se onkaan joutunut. Se on ystävällinen ja katselee ihmisiä uteliaasti. Syliin pikkuisen saa helposti napattua, ja isot silmät tapittavat ihmetellen ympäriinsä. Näin ihanaan tyttöön on vaikea olla ihastumatta, mutta valitettavasti Lilia on laskettava takaisin maahan, ja se kömpiikin kopin nurkkaan kerälle jatkamaan unia.

Lilia on vielä nähnyt kovin vähän maailmaa, joten monet uudet ja oudot asiat voivat aluksi olla jännittäviä. Tyttö etsiikin sellaista ihmistä, joka jaksaa kärsivällisesti sitä niihin sopeuttaa. Kotiuduttuaan Lilia näyttää varmasti, mistä on pienet ja terävät naskalihampaat tehty, joten maisteltuihin pöydänjalkoihin ja sohvankulmiin on syytä varautua.

Ihastuttava Lilia on valmis luovuttamaan pienen sydämensä, uskollisuutensa ja elämänsä ihmiselleen, joten lupaathan olla sen arvoinen?

Viipurin koirat - Lilia 27.6.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.