Putte

Sukupuoli: uros
Koko: 
Syntymäaika: 10/2014

8.3.2015
Putte on kotona!

22.2.2014
Sydäntenmurskaaja-Putte on valmiina valloittamaan itselleen oman ihmisen!

Putte on mukava ja reipas nuorimies, joka on mahdottoman suloisen ulkonäkönsä lisäksi myös varsin hellyttävä pentu luonteen puolesta. Putte hylättiin talven aikana Irinan tarhalle, ja on nyt valmis etsimään itselleen omaa kotia. Tarkempaa tietoa siitä, miksi joku halusi siitä eroon, meillä ei ole.

Putte tulee reippaana avoimin mielin tervehtimään tarhavieraita. Kun nameja ja rapsutuksia on tarjolla, ei tunnu Puten ilolla olevan rajoja vaan pikkuriikkinen kieli lipoo sormia minkä kerkiää samalla kun viuhuva häntä yrittää pysyä tahdissa mukana. Suloinen Putte löytää tiensä myös nopeasti syliin halittavaksi, ja sekös se vasta mieluisaa puuhaa onkin! Tarhavieraiden antama huomio on Puten päivän kohokohta, ja surullisin mielin poika pitää jättää odottamaan aitaukseensa oman kodin löytymistä.

Putte vaikuttaa avoimelta, reippaalta ja iloiselta pennulta, joka olisi jo täysin valmis jättämään hyvästit tarhalle. Tulevan kodin ei kuitenkaan kannata antaa pörröisen ulkonäön hämätä liikaa. Suloisen kuoren alla asuu myös tavallinen koiranpentu, jonka hupia tulee varmasti olemaan erilaiset jekut, kuten kenkien ja muiden mielenkiintoisten tavaroiden pureskelu. Kotioloissa asuminen on myös Putelle uutta, joten se toivoisikin sellaista omistajaa, jolla riittää aikaa ja kärsivällisyyttä kaiken uuden ja ihmeellisen opetteluun.

Putesta kasvanee aikuisena keskikokoinen koira.

Viipurin koirat - Putte 21.2.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.