Olli

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: suuri (n. 65 cm, 30 kg, kasvaa vielä)
Syntymäaika: 4/2014

2.1.2015
Olli sai kodin maaseudulta Pirkanmaalta.

21.12.2014
Ollille on lisätty tuore video ja kuvia.

Ollin jalasta on poistettu leikkauksella titaani-implantti, jolla säären luut oli kiinnitetty toisiinsa. Nyt implanttia ei enää tarvita. Ollille tehtiin siis vielä toinenkin jalkaleikkaus ja samalla Olli kastroitiin. Olli liikkuu leikatulla jalallaan kauniisti ja haluaisi jo kovasti päästä juoksemaan ja leikkimään, kunhan luutuminen on niin pitkällä, että eläinlääkäri antaa luvan. Muutama viikko pitää vielä jaksaa ottaa rauhallisesti.

Viipurin koirat - Olli 21.12.2014

 

10.12.2014
Tämä pojanjässikkä odottaa omaa kotia Vantaalla.

Olli on ehtinyt kokemaan monenlaista. Epäonnekseen se katkaisi Venäjällä jalkansa ja jäi murtumansa kanssa täysin ilman hoitoa. Vinoon luutunut jalka operoitiin ja suoristettiin Suomessa lahjoitusten turvin, ja Olli on toipunut hyvin. Voit lukea lisää Ollin tarinasta täällä. Nyt Olli olisi valmis jättämään toipilasvaiheen elämässään taakse ja etsii tosimielellä omaa perhettä.

Olli koiratarhalla:

Jalkavaivainen 11.10.

Olli on suurehko koira ja se on edelleen kasvuiässä. Hartiakorkeutta on kertynyt tähän mennessä noin 65 cm ja painoa 30 kiloa. Ison kokonsa ja jossain määrin jukuripäisen luonteensa vuoksi etsimme Ollille kotia, jossa on jo aikaisempaa koirakokemusta ja halua kasvattaa Olli-pojasta kunnon koirakansalainen. Kaikkein eniten Olli haaveilee kodista, jossa on oma piha temmeltää. Kerrostaloon Olli ei sovi, koska se haukkuu jonkin verran, esimerkiksi pyytäessään ulos ja muistuttaessaan hoitotätiä lähestyvästä ruoka-ajasta.

Olli on sisäsiisti ja pärjää hyvin kotona toisten koirien seurassa työpäivien ajan. Yöt se on tottunut nukkumaan yksin alakerrassa, kun muu perhe nukkuu yläkerrassa. 

Olli pitää ihmisistä ja viihtyy toisten koirien seurassa ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta. Voi olla, että iän karttuessa toiset urokset eivät enää miellytä, mutta toistaiseksi pojatkin ovat Ollin mielestä oikein mukavia. Sijaiskodin vanhasta kissasta Olli ei ole kiinnostunut, joten se sopinee myös kissakotiin.

Ollin operoitu jalka sattaa jäädä aavistuksen toista etujalkaa lyhemmäksi. Tästä syystä Ollin voi olla viisasta välttää kuluttavaa liikuntaa, kuten pyörän vierellä juoksemista asfalttitiellä. Mutta tavallinen liikunta ja kävelylenkit ovat pojalle kovasti mieleen. Todennäköisesti jalka ei tule vaivaamaan Ollia lainkaan. Olli tykkää leluista ja palloleikeistä ja toivoo, että uudessa kodissa odottaisi ainakin pallo ja muutama muukin mukava lelu. Kaikkein tärkeintä olisi kuitenkin se ikioma ihminen - tai miksei useampikin, joiden kanssa viettää onnellista koiranelämää yhdessä monta, monta vuotta.

Ollin koiravaraajana toimii Aino, aino(a)viipurinkoirat.fi. Jos olet kiinnostunut Ollista, täytä adoptiohakemusTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiinOlemme sinuun yhteydessä, jos kotisi vaikuttaa sopivalta Ollille!