Adoptiohakemus

Luethan adoptio-ohjeet ja adoptoitavien koirien terveydestä huolellisesti ennen hakemuksen täyttämistä.

Täytä lomake huolella ja ajatuksella. Otamme noin kahden viikon kuluessa yhteyttä sopiviksi katsomiimme koteihin pääsääntöisesti sähköpostilla (muista tarkistaa myös roskapostikansio). Jos hakemus on täytetty kovin lyhyesti tai vajavaisesti, laskee todennäköisyys yhteydenottoon yhdistyksen puolelta. Lomakkeen täyttäminen ei sido hakijaa ja päätös adoptiosta tehdään vasta kahden puhelinhaastattelun jälkeen. Yhdistys auttaa sopivan koiran valinnassa.

Huom! Ethän käytä hymiöitä.

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt, että yhdistyksen koiravaraajat käsittelevät antamiasi tietoja adoption toteuttamiseksi. Mikäli hakemus johtaa adoptioon, antamasi yhteystiedot tallennetaan Viipurin Koirat ry:n omistajarekisteriin [Rekisteri- ja tietosuojaseloste].

Edellytämme, että mahdolliset adoptioperheet tutustuvat huolellisesti Viipurin Koirien adoptiosopimukseen sekä adoptioehtoihin ja lukevat osion Adoptoitavien koirien terveydestä ennen adoptiohakemuksen lähettämistä. Kuittaa yllä olevaan kenttään tutustuneesi em. materiaaleihin. Jos jokin asia materiaaleissa jäi askarruttamaan tai haluaisit saada koiravaraajalta lisätietoa jostakin, voit kertoa myös tästä.