Jasmiini

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2015

1.11.2015
Jasmiini ilahduttaa nyt omassa kodissa.

29.9.2015
"Iik, ihmisiä! Ihanaa, ihanaa, ihanaa!". Iloista Jasmiinia ei tarvitse kahta kertaa kutsua, sillä tyttö ryntää pentutalon perukoilta suoraan syliin.

Siskokset Neilikka, Jasmiini ja Alisma päätyivät syksyllä Irinan tarhalle. Voi jälleen ihmetellä, miksi joku halusi näin suloisesta kolmikosta eroon. Onneksi siskoksilla on nyt kuitenkin mahdollisuus löytää kunnollinen koti Suomesta - kunhan vain matkalippu tipahtaisi äkkiä tassuihin!

Jasmiini on niin hellyttävä pikkuneiti, ettei tosikaan. Iloisesti häntä vipattaen se juoksee luokse tekemään tuttavuutta ja antamaan pusuja. Sylissä oleminen tuntuu alkuun vähän jännittävältä, mutta ei aikaakaan kun pieni häntä viuhtoo jälleen onnellisena. Jasmiini vaikuttaa hyvin luottavaiselta, reippaalta ja sosiaaliselta pennulta.

Jasmiini ei vaadi mahdottomia uudelta kodiltaan: huolenpitoa ja rakkautta, leikkejä ja yhteisiä lenkkejä. Elämän kiemuroista selvitään yhdessä ja ystävästä pidetään hyvää huolta sen elämän loppuun saakka. Uuden elämän alkupuolella vastaan voi tulla monia jännittäviä ja uusia asioita, mutta niistäkin selvitään, kunhan omistaja on valmis rohkaisemaan ja tukemaan tyttöä. Mistä kultaiselle Jasmiinille löytyisi oma koti?

Viipurin koirat - Alisma, Neilikka, Jasmiini 26.9.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.