Selja

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu, ei leikattu
Koko: keskikokoinen, 15kg, 45cm
Syntymäaika: 8/2013

22.3.2015
Selja muutti uuteen kotiin.

22.2.2015
Superkaunista ja mukavaa Seljaa pääsee tapaamaan Kirkkonummella.

Seljan nykyinen koti kertoo:

"Selja etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Seljasta on kasvanut kaunis koiraneito, painoa tytöllä on n.15kg ja säkäkorkeutta n.45cm. Seljalla on hyvin hallussa kotikoiran tavat. Tyttö ei turhia hauku ja tulee toimeen lasten sekä aikuisten kanssa. Lempipuuhaa on juoksentelut metsässä, tyttöä on voinut pitää vapaana nykyisessä kodissa. Jos Seljan kanssa käy kahdestaan lenkillä Selja kävelee oikein nätisti, mutta koirakaverin ollessa mukana voi vetää. Seljaa jännittää uudet tilanteet, mutta niistäkin pääsee hyvin yli kun tyttöä rohkaisee.

Selja tulee toimeen toisten koirien kanssa mainiosti,kunhan kaverit eivät ole liian isoja Seljaan verrattuna. Oikein isoja koiria tyttö pelkää. Välillä Selja tuntuu hiukan liiankin innostuneelta koirakavereista. Seljalla on nykyisessä paikassa kaverina 2 narttukoiraa. Seljalla on tapana leikkiä hiukan rajusti, joten ihan pienten koirien kaveriksi hänestä ei välttämättä ole.

Hakusessa olisi aktiivinen koti joka kentien haluaisi harrastaakkin jotain Seljan kanssa. Siitä tyttö pitäisi! Selja kaipaa tekemistä ja oppii nopeasti uudet asiat.

Seljaan pääsee sovittaessa tutustumaan Kirkkonummelle."

Seljan kyselyihin vastaa Mona. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Monan tavoittaa osoitteesta moona.terese@gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

5.1.2014
Selja sai kodin Kirkkonummelta.

12.12.2013
Selja pääsi kotihoitoon ja on tavattavissa Turussa.

13.11.2013
Selja on kovin suloinen ilmestys. Kauniiden ruskeiden silmien ja turkin alla on lisäksi ihana, reipas ja iloinen koiratyttö, joka odottaa vain kutsua omaan kotiin!

Selja vipeltää muiden pentujen tavoin aitauksessaan ja hamuaa herkkuja tarhavieraiden taskuista minkä kerkeää. Sylissä oloa tyttönen ei ole kovin usein vielä harrastanut ja sekös pikkuista vähän jännittääkin. Kun tytön laskee takasin maahan, alkaa taas sama utelias ja innokas herkkujen etsintä.

Seljalle etsitään kotia, jossa jaksetaan panostaa nuoren koiratytön sopeuttamiseen. Uudet tilanteet ja asiat voivat aluksi olla jännittäviä, mutta ajan ja kärsivällisyyden avulla niistäkin selvitään. Selja antaisi mitä vain, jotta voisi vaihtaa kolean tarhan oman kodin lämpöön. Oma lämmin peti, muutama lelu, kunnollinen ruoka ja oman ihmisen lämmin kainalo ovat asioita, mistä tämä tyttö unelmoi.

Selja on valmis matkustamaan Suomeen joulukuun alun jälkeen.

Viipurin koirat - Selja

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.