Jymy

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2014

23.4.2015
Jymy löysi kodin Hyvinkäältä.

10.3.2015
Aluksi Jymy on vähän kaino poika. Mutta kun poika keksii leikin riemun, rakastaa se kovasti vieraitakin ihmisiä!

Pörröturkkisella Jymyllä ei ole elämää takanaan vielä montaakaan kuukautta, mutta siihenkin on mahtunut jo jos jonkinlaista yllätystä. Eivätkä kaikki ole olleet laisinkaan mukavia. Eräs mies osti Jymyn yllästyslahjaksi naisystävälleen, mutta hetken kuluttua pariskunta kyllästyi pennun hoitamiseen. Kaikenlisäksi Jymystä näytti kasvavan heidän mielestään liian iso. Se saattoi toisaalta olla Jymyn onni, sillä nyt pojalla on mahdollisuus löytää Suomesta arvoisensa koti, joka jaksaa hoitaa ja rakastaa poikaa muutaman kuukauden sijaan koko sen elämän ajan. Jymy odottaa kotia Irinan tarhalla.

Jos Jymyä pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, olisi se valloittava. Poikaan ei yksinkertaisesti voi olla ihastumatta. Jymy on aluksi hieman kaino. Ensin musta nenä kurkistaa kopin ovesta, sitten pörröpoika pyrähtää pikaisesti tutkimaan aitaukseensa tullutta ihmistä. Poika hypähtää jalkoja vasten ja nappaa pikkuisen hanskasta hampaillaan. Sitten Jymy kipittää kiireesti takaisin kopin suojiin. Ja tämä leikki toistuu kerta toisensa jälkeen. Vietämme aitauksessa hyvän tovin ja aika nopeasti Jymy uskaltautuu kopista kokonaan seuraamme. Se hyörii jaloissa, nappailee vähän leikkisästi hampaillaan hanskoja ja takin naruja, ja sylissä poika pussailee ihmisen naaman märäksi. Välillä pojan pitää vielä hakea lisää rohkeutta kopin suojista tai seinän vierustalta, mutta araksi poikaa ei voi sanoa.

Jymy toivoo tulevalta omistajaltaan leikkimieltä ja ymmärtämystä. Aluksi vieraassa paikassa poikaa voi vähän ujostuttaa, mutta kotiuduttuaan Jymy saattaa järjestää perheelleen ties millaisia yllätyksiä. Toivottavasti Jymy yllättää kuitenkin vain positiivisesti valloittavalla luonteellaan ja upealla ulkonäöllään. Jymyllä on jo rokotuspaperit pakattuna, joten pikaisesti hakemusta täyttämään, jos haluat tämän hurmurin omakseni. Mielellämme yllättäisimme Jymyn seuraavaksi iloisilla uutisilla ikiomasta kodista.

Viipurin koirat - Jymy 7.3.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.