Funtik

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 1/2015

3.12.2015
Funtik sai kodin Helsingistä.

10.10.2015
Funtik on ystävällinen nuorukainen, joka ottaa tarhavieraat ilolla vastaan ja tutkii innokkaasti taskut namien toivossa.

Funtik on varttunut todella komeaksi nuorukaiseksi Olgan tarhalla. Se haaveilee omasta kodista ja ikiomasta ihmisestä, jonka kanssa puuhata ja ulkoilla yhdessä.

Viipurin koirat - Funtik 10.10.2015

6.5.2015
Funtik oli vaarallisesti seikkailemassa autotiellä ja vaarassa jäädä auton alle, mutta poika ehdittiin onneksi napata kiinni ennen kuin mitään ikävää ehti sattua.

Funtik on arviolta noin nelikuinen tai mahdollisesti hiukan vanhempikin poika, joka juoksenteli yksinään autotien laidalla vilkkaalla risteysalueella. Yhdistyksen muutama aktiivi oli sattumoisin juuri samana päivänä vierailemassa Viipurissa ja huomasi pojan tiellä. Pienen houkuttelun jälkeen Funtik saatiin kiinni ja poika vietiin Olgalle turvaan.

Iloinen ja reipas Funtik olisi jo ihan valmis matkaamaan omaan kotiin. Häntä heiluu vimmatusti ja pusuja satelee, kun poikaa menee tervehtimään. Funtik vaikuttaa mutkattomalta pojanviikarilta, joka ei turhaan iloansa peittele. Olgalla asuessaan Funtik on tottunut muihin koiriin ja kissoihin.

Meillä ei ole tiedossa, mistä Funtik tielle oli tupsahtanut. Se on saattanut olla kotikoirana ja asua ihmisten parissa, sillä kovin luottavaisin mielin se tuntuu ihmisiin suhtautuvan. Funtik on vielä hyvin nuori poika, ja muutto uuteen kotiin tuokin tullessaan paljon erilaista opeteltavaa, kuten mm. sisäsiisteys, hihnakävely ja yksinolo. Tapakoulutusta ei myöskään sovi unohtaa, sillä komealla pojalla on tietysti oltava myös hyvät käytöstavat, jotta yhteiselo sujuu kaikkien osalta mukavasti.

Funtik on valmis uuteen seikkailuun ja innolla odottaa matkalippua omaan kotiin!

Viipurin koirat - Funtik 2.5.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.