Siiri

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

13..2015
Siiri on iloinen uudesta kodistaan!

25.1.2015
Siiri on iloinen, sosiaalinen ja ikäisekseen rauhallinen tyttö, joka odottaa omaa kotia Sipoossa.

Siiri oppii hoitopaikassaan olemaan myös kissojen kanssa. Hoitopaikan toisten koirien kanssa Siiri tulee hienosti toimeen. Hihnassa kävely sujuu mallikkaasti, eivätkä autot tai vastaantulijat ihmetytä Siiriä yhtään.

Siiri on hyvin kontaktinhaluinen ja herkkujen perään oleva tyttö, joten Siiristä voisi saada myös mukavan harrastelukaverin. Kun Siiri jostain asiasta ilahtuu, heiluttaa häntä koko koiraa!

Siirin kyselyihin vastaa Laura. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Lauran tavoittaa osoitteesta laura.viipurinkoirat@gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

22.1.2015
Siiri on nyt viikon harjoitellut kerrostalo-oloissa kotielämää. Arkuuden alta on paljastunut vielä ujo mutta kuitenkin reipas ja fiksu tyttö.

Siiri ujostelee vielä vieraita, miehiä enemmän, mutta selkeästi pitää ihmisistä kovasti. Rohkeus ei ihan aina riitä tervehtimiseen, mutta rohkaisemalla ja namuilla Siiri on kuitenkin taivuteltavissa.

Siiri osaa keskittyä ja kuunnella hyvin ja onkin nopeasti oppinut käytöstapoja. Siiri  ei vaikuta myöskään herkkähaukkuiselta, nyt kun se on tottunut ympäröiviin ääniin.

Ulkoillessa uudet asiat vielä jännittävät, mutta yllättävissä ja uusissa tilanteissa Siiri ei kuitenkaan panikoi. Se tarkkailee rauhassa ja hiljaa ja pysyttelee mieluiten kauempana. Tutuilla nurkilla Siiri saa leikkihepuleita ja haluaisi juosta täysiä, vieraammilla paikoilla remmikävely onnistuu rauhallisemmin.

Yksinolot ovat sujuneet hyvin: kotiin saapuessa Siiri on herännyt päiväuniltaan. Myös sisäsiisteyden kanssa on mennyt nyt todella hienosti. Siiri ei ole myöskään tuhonnut mitään, ei yksinollessaan eikä muutenkaan.

15.1.2015
Mikä on pienen kodittoman koiranpennun onnenpotku? Päästä Suomeen hoitoon! Siiriä saa tavata nyt Helsingissä.

Siirin kyselyihin vastaa Laura. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Lauran tavoittaa osoitteesta laura.viipurinkoirat@gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

20.12.2014
Siiri on kovin liikuttava tyttö. Vähän ujosti se tulee tutustumaan, mutta pieni häntä alkaa heilua vimmatusti, kun Siiri pääsee lopulta syliin ja siliteltäväksi.

Siiri hylättiin Irinan tarhalle loppusyksystä. Siiri on ystävällinen tyttö, joka ei kuitenkaan tee itsestään mitään numeroa. Vähän varovaisesti se seurailee pentulauman reunoilla, mutta pienellä houkuttelulla Siirikin uskaltautuu luokse. Ja kun sen nappaa syliin, nautti Siiri kovasti huomiosta. Siiri on selvästi pohjimmiltaan sosiaalinen tyttö, jota vain jännittää tarhan äänekäs meno ja vauhdikas pentulauma.

Siiristä kasvaa ainakin keskikokoinen tyttö. Vielä Siiri vaikuttaa hyvin rauhalliselta pennulta, mutta tilanne voi hyvin muuttua, kunhan Siiri pääsee kotiin ja rentoutumaan turvallisissa kotioloissa. Sympaattinen Siiri etsii omistajaa, joka on valmis panostamaan nuoren tytön totuttamiseen ja kouluttamiseen: varmasti Siiri tulee ihmettelemään monia uusia asioita, ja varmasti Siiri tulee tarvitsemaan myös lempeää tapakasvatusta, onhan se vielä nuori ja elämäniloinen tyttö.

Viipurin koirat - Siiri 27.12.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.