Iina

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2014

2.5.2015
Iina pääsi vapuksi omaan kotiin.

10.3.2015
Iina on reipas ja iloinen tyttö! Toisten pentujen kanssa leikkiminen ja ihmisten silitykset taitavat olla parasta, mitä tämä pieni koiratyttö tietää.

Iina on reipastunut huimaa vauhtia. Ujosteleva pentu on hävinnyt ja tilalle on tullut ihmisrakas, iloinen ja luottavainen tyttö! Kunpa reipastuminen takaisi myös pikaisen matkan omaan kotiin, missä Iina pääsisi uteliaasti tutustumaan kaikkeen uuteen ja mielenkiintoiseen. Sekä tietysti maailman parhaimpiin ihmisiin!

Viipurin koirat - Iina 3.7.2015

3.3.2015
Suloinen Iina ujostelee vielä kovasti uusia ihmisiä. Muutto omaan kotiin olisikin lottovoitto, jotta Iina pääsisi unohtamaan ujostelut!

Iina on tuotu tarhalle yhdessä sisartensa Uuna, Oonan, Siinan, Tiinan ja Sunnan kanssa. Tarkempaa tietoa niiden alkuelämästä ei ole. Eräänä aamuna kun tarhan yövahti teki lähtöä kotiin, löysi hän tytöt tarhalle johtavan tien penkalta. Tytöt makasivat pahvilaatikossa toisiinsa käpertyneinä ja yrittivät pysyä lämpiminä kylmässä ilmassa.

Iina on ujo tyttö, jota vieraiden ihmisten läsnäolo vielä jännittää. Toisten koirien seurassa tyttö on kuitenkin reipas ja iloinen. Iina ei oma-alotteisesti halua tulla vieraiden ihmisten lähelle vaan pysyttelee mieluummin piilossa kopin suojissa. Sylissä Iina istuskelee jännityksestä huolimatta rauhassa ja katselee tarkkaavaisesti ympärilleen. Uteliaisuuttakin tytöstä siis löytyy vaikka vielä jännitys vie voiton.

Toivoisimme Iinan pääsevän pian omaan kotiin totuttelemaan kotikoiran elämään. Iina tarvitsee itselleen rauhallisen omistajan, joka rohkaisee ja kannustaa tyttöä elämässä eteenpäin. Myös reippaan koirakaverin seura ja tuki olisi pienelle tytölle varmasti mieleen.

Viipurin koirat - Iina 21.2.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.