Gilbert

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

10.10.2015
Gilbert sai kodin ja muutti Joensuuhun.

19.9.2015
Gilbert odottaa kotiehdokkaita hoitopaikassaan Helsingissä.

Ujo Gilbert sai hoitopaikan Suomesta ja muutti tarhalta kodin lämpöön. Pojalla on hieman yskää ja vatsa on vielä kuralla, mutta ruoka maistuu ja herkkupalan voi hakea myös ihmisen kädestä. Muuten Gilbertiä vielä jännittää, ja se arkailee ihmisiä. Myös ulkoilu on Gilbertin mielestä pelottavaa, joten esimerkiksi sisäsiisteyden oppiminen voi viedä hiukan kauemmin kuin rohkemmalla pennulla. Gilbertin toivoisi löytävän kodin rauhallisesta ympäristöstä, jossa tämä herttainen arkajalka saisi rohkaistua ja kasvattaa omaan tahtiinsa luottamusta ihmisiin ja ympäristöön.

17.8.2015
Pieni ujopiimä Gilbert joutui hylätyksi yhdessä siskonsa kanssa. Gilbert ei oikein vielä tiedä onko ihmisiin varmasti luottamista, mutta toivottavasti joku ihana ihminen näyttäisi sille, että on.

Sisarukset Gilda ja Gilbert tupsahtivat keskikesällä Irinan tarhalle. Emme tiedä, miksi joku halusi eroon pennuista, mutta toivottavasti molemmilla olisi edessään vielä antoisa ja onnellinen elämä kunnollisessa, rakastavassa kodissa. 

Gilbert ei ole ihan yhtä reipas kuin siskonsa. Se seurailee uteliaana ihmisten puuhia ympärillään, mutta ei tule omaehtoisesti luokse. Kun käsi kurkottaa varovaisesti silittämään poikaa, katsoo se turvallisemmaksi ottaa muutaman askeleen taaksepäin. Sylissä Gilbert antaa nätisti käsitellä itseään, vaikka sitä selvästi pelottaakin. Tarhaoloissa mahdollisuudet reipastumiseen eivät valitettavasti ole kovin korkeat, joten oma koti olisi Gilbertille todellinen lottovoitto.

Gilbert etsii sitoutunutta ja kärsivällistä omistajaa, joka haluaa näyttää pojalle, että elämässä on paljon mukavia ja iloisiakin asioita, joista voi nauttia. Reipas koirakaveri esimerkkiä näyttämässä olisi varmasti Gilbertistä myös kiva juttu. Toivomme, että päästyään tarhaoloista rakastavaan ja huolehtivaan ympäristöön Gilbert saisi vielä iloita ja nauttia elämästä kuten pienen pennun kuuluukin. 

Gilbertistä kasvanee aikuisena keskikokoinen koira.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.