Lahja

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2015

21.7.2015
Lahja löysi kodin Vihdistä.

7.6.2015
Lahja haluaa valloittaa kaikkien sydämet! Lahja on iloinen ja sosiaalinen tyttö, joka rakastaa huomiota ja herkkuja.

Lahja hylättiin Irinan tarhalle loppukeväästä. Sillä ei ollut sisaruksia mukanaan, joten kenties se ehti viettää muutaman viikon omassa kodissa, kunnes joku siihen kyllästyi ja hylkäsi. Niin tai näin, nyt Lahja laittaa toivonsa Suomeen - täytyyhän näin suloiselle tytölle sieltä oma koti löytyä!

Lahja on hyvin innoissaan vieraista, vaikkei se mikään mahdoton riiviö olekaan. Häntä heiluen se haluaa tutustua kaikkiin. Aluksi se saattaa ihan pienen hetken tuumia, ennen kuin tulee hyppimään vasten, mutta varovaisuutta kestää vain todella pienen hetken. Selvästi Lahja on sosiaalinen ja ihmisrakas tyttö, joka haluaisi pian omaan kotiin.

Lahjasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Varmasti Lahja tulee keksimään kaikenlaista jekkua ja jäynää, kuuluuhan sellaiset teini-ikäisen koiran elämään. Mutta vastapainoksi Lahja tulee olemaan omalle ihmiselleen maailman ihanin ja tärkein koira - oikea lahja oikealle ihmiselle. Toivottavasti reippaat ulkoilulenkit, erilaiset tapakasvatusharjoitukset sekä rauhalliset rapsutteluhetket kuuluvat suunnitelmiisi, sillä niistä on onnellisen koiran elämä tehty!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.