Neilikka

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2015

21.10.2015
Neilikka sai kodin Tampereelta.

29.9.2015
Soma Neilikka on reipas ja ihana tytöntyllerö. Mistähän näin kivalle pennulle löytyisi oma koti ennen talven tuloa?

Siskokset Neilikka, Jasmiini ja Alisma päätyivät syksyllä Irinan tarhalle. Voi jälleen ihmetellä, miksi joku halusi näin suloisesta kolmikosta eroon. Onneksi siskoksilla on nyt kuitenkin mahdollisuus löytää kunnollinen koti Suomesta - kunhan vain matkalippu tipahtaisi äkkiä tassuihin!

Neilikka on mahdottoman iloinen pusuttelija, joka on ihan täpinöissään ihmisistä. Mitä enemmän ihastelijoita ja rapsuttelijoita, sitä nopeammin sen pieni häntä heiluu. Pää kallellaan suoraan silmiin tuijottava Neilikka on isoine ja hassuine lurppakorvineen vallan vastustamaton näky. Neilikka vaikuttaa reippaalta ja sosiaaliselta pennulta, jonka hartain toive olisi oma koti.

Neilikasta haaveilevan on hyvä varata aikaa ja jaksamista pennun sopeuttamiseen. Vaikka Neilikka on vasta äsken päätynyt tarhalle, tulee vastaan takuulla vielä uusia asioita, joihin pieni koiratyttö ei ole tottunut. Pennun peruskoulutustakaan ei kannata unohtaa, sillä vähintään keskikokoiseksi kasvavan Neilikan kanssa on mukavampi ulkoilla, kun hihnan toisessa päässä kävelee hyväkäytöksinen neiti.

Viipurin koirat - Alisma, Neilikka, Jasmiini 26.9.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.