Niksu

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

9.1.2015
Niksulla on koti!

2.12.2014
Niksu vaikuttaa hiukan ujolta ja herkältä pojalta, joka unelmoi omasta ihmisestä ja siitä, että saisi pian jättää hyvästit kylmälle koiratarhalle.

Pieni ja sympaattinen Niksu sai kokea saman kohtalon kuin moni muukin pentu ennen kylmän talven saapumista - nimittäin hylätyksi tulemisen. Omasta mielestään Niksu on aivan mahdottoman suloinen ja rakastettava koiranpentu, joka olisi ansainnut paljon parempaa kuin koiratarhalle joutumisen, mutta ikävä kyllä joku välinpitämätön ihminen oli eri mieltä.

Pikku-Niksu on hieman allapäin joutumisestaan tarhalle. Se ujostelee hiukan tarhavieraita, mutta ei kuitenkaan pötki peloissaan pakoon vaan tuumii vieraiden aikeita hieman kauempaa. Niksu vaikuttaa sympaattiselta pojalta, joka varmasti saisi karistettua pienet ujouden rippeet pois kunhan pääsisi vain turvalliseen ja rakastavaan ympäristöön kasvamaan. Oma koti olisikin pienen Niksun mielestä maailman paras joululahja!

Oman kodin myötä Niksukin varmasti reipastuu ja pentumaiseen tapaan kengät, ovenpielet ja pöydän jalat voivat joutua pienen askartelun kohteeksi. Niksu muuttaakin mielellään sellaisen ihmisen luokse, joka ymmärtää, mitä kaikkea pienen pennun kanssa elämiseen voi kuulua. Riittävä liikunta ja tapakasvatus ovat myös Niksun mieleen, jotta aikuisella pojalla on esittää hienoja käytöstapoja lähitienoon neideille ja naapureille. Jos olet satavarma päätöksestäsi ja sitä on tarkkaan harkittu, odottaa Niksu innolla yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Niksu 29.11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.