Jade

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2015

2.5.2015
Jade pääsi vapuksi omaan kotiin.

4.4.2015
Jade on aika täydellinen tyttö: kaunis, reipas ja iloinen pentu!

Jade joutui jo varsin pienenä pallerona Irinan tarhalle. Sillä oli muutama sisaruskin matkassa, mutta valitettavasti muut pennut eivät kestäneet tarhan karua elämää, ja Jade jäi sisaruksista ainoana eloon.

Jade onkin varsinaista selviytyjätyyppiä: ei mene juuri hetkeäkään, ettei Jade olisi hakemassa huomiota, leikkimässä leluilla tai painimassa kavereiden kanssa. Jadea ei hyvällä tahdollakaan voisi kutsua seinäruusuksi: tuleva maailmanvalloittaja on lähempänä totuutta!

Jade on hyvin reipas tyttö, joka ei ujostele ketään tai mitään. Täytyy toki muistaa, että se on ehtinyt kasvaa tarhalla jo tovin, eikä sillä siis ole välttämättä paljonkaan kokemuksia muusta maailmasta. Jaden reipas ja utelias elämänasenne auttaa varmasti kuitenkin uusiin tilanteisiin ja paikkoihin sopeutumisessa, joten Jaden motto on: täältä tullaan elämä!

Jade vaikuttaa luottavaiselta ja sopeutuvaiselta tytöltä, joten Jade voinee omasta puolestaa muuttaa melkeinpä minne vain. Tärkeää on kuitenkin, että uusi omistaja on varautunut tarjoamaan tälle vilkkaalle tytölle riittävästi tekemistä ja peruskoulutusta, ettei Jaden tarvitse tylsyyksissään alkaa keksimään kepposia. Jadesta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö.

Viipurin koirat - Jade 3.4.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.