Mosse

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 7/2015

20.12.2015
Mosse muutti omaan kotiin Espooseen.

2.12.2015
Suloinen Mosse pääsi Suomeen kotihoitoon. Poikaa pääsee tapaamaan Helsingissä.

Kotihoidossa Mosse on osoittautunut iloiseksi vipeltäjäksi. Sillä on kavereina niin toisia koiria, kissoja kuin lapsiakin, joten Mosse tottuu hoitopaikassa monenlaiseen menoon.

31.10.2015

Harmaa Mosse on utelias poika. Syliin nostaminen on siitä vielä vähän jännä juttu, mutta muuten ihmiset ovat mukavia!

Mosse ja sen veli Miro hylättiin Irinan tarhalle syksyllä. Veljekset ovat vähän hämillään uudesta asuinpaikastaan, mutta hiljalleen ne ovat alkaneet tottua tarhan meteliin ja uteliaisuus voittaa pienen jännityksen.

Mosse on Miroa ainakin vielä vähän pienempi, mutta saattaa olla, että Mosse vielä ottaa veljensä kiinni koossa. Mosse vaikuttaa sosiaaliselta ja iloiselta pojalta, joka ei pahemmin ujostele vieraitakaan ihmisiä. Syliin nostaminen nyt oli vähän jännä juttu, mutta niin se on monesta pennusta, jotka eivät ole siihen vielä tottuneet. Mosse seurailee pentutalossa liikkuvia ihmisiä tiiviisti ja odottaa saavansa osansa rapsutuksista. Ne ovat harvinaista herkkua tarhalla, joten niitä kannattaakin tarkasti odottaa!

Mosse on vielä varsin rauhallinen poika, mutta vauhtia saattaa löytyä lisää, kunhan Mosse on kotiutunut kunnolla. Mossesta kasvaa varmasti komea ja kiva poika - kuitenkin Mossen suurin toive on päästä pian omaan kotiin. Sellaiseen kotiin, missä Mosselle jaksetaan ystävällisesti opastaa hyvin käyttäytyvän koiran tarvitsemat taidot, ja jossa ulkoilut eivät ole pakollisia rutiineja, vaan mukavaa yhdessäoloaikaa, joissa ei aikaa säästellä. Jos koiran hankinta ei eilen tullut mieleesi ensimmäistä kertaa ja olet varmasti ymmärtänyt, mitä koiraan sitoutuminen tarkoittaa, odottaa Mosse hakemustasi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.