Reetu

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 07/2011

16.1.2015
Reetu sai viimein kodin.

7.12.2014
Reetu on päässyt Pietariin koirien kuntoutuskeskukseen. Toiveena on, että se oppisi hiukan luottamaan ihmisiin ja kävelemään hihnassa.

Tapasimme Reetun tarhalla 29.11. pari päivää ennen kuntoutukseen lähtöä. Reetu ja sen arat aitauskaverit saivat tuliaisia ja Reetu uskalsi jopa hakea nameja kädestä. 

Viipurin koirat - Jana & Reetu 29.11.2014

21.1.2013
Reetusta on kasvanut aikuinen, varovainen poika. Reetu kaipaa ymmärtävää kotia, jossa arkaa koiraa osataan totuttaa uusiin asioihin ja tilanteisiin.

Reetu on vähän ressukka. Se joutuu helposti muiden koirien kiusaamaksi, koska se on arka ja kiltti poika. Pahimmillaan Reetu ei ole edes saanut nukuttua kunnolla, ja poika on nuokkunut keskellä päivää väsymystään pois.

Reetu ei ole joka kodin koira: se tarvitsee ymmärrystä, pitkää pinnaa ja rauhallista elämää, jotta se voisi vielä sopeutua kotikoiran arkeen. Reetun veli menehtyi tarhalla ja toivomme, että Reetu saisi mahdollisuuden uuteen elämään ennen kuin jotain ikävää sattuu sillekin.

6.11.2011
Reetu ja Reska, veljekset kuin ilvekset, ovat noin neljän kuukauden ikäisiä pentuja, jotka päätyivät Irinan tarhalle loppusyksystä.

Veljekset ovat hieman hämillään tarhan vilkkaasta menosta ja toisten koirien suuresta määrästä, mutta pienen ihmettelyn jälkeen pojat ovat varmasti mukana muiden nuorukaisten menossa ja kepposissa.

Reetu on veljeään Reskaa aavistuksen jämerämpi (kuvassa vasemmalla). Tosin veljekset ovat niin samasta puusta veistetyn näköisiä, että tarkasti saa katsoa ne erottaakseen. Mutta sehän ei poikia haittaa – pääasia olisi, että jostain löytyisi kaksi ihanaa kotia, jotka haluaisivat tarjota pojille onnelliset loppuelämät.

Reetu haaveilee omasta kodista, hyvästä ruuasta, vähän käytöstapojen opettelusta ja vielä enemmän maailman ihmeisiin tutustumisesta. Monet tavalliseen arkeen kuuluvat asiat ovat Reetulle täysin uusia, mutta pennut onneksi sopeutuvat ja oppivat nopeasti. Reetu odottelee kovasti kiinnostuneiden yhteydenottoja ja on valmis reissaamaan Suomen sen jälkeen pian! 

Katso video Reetusta:

 

Viipurin koirat - Reetu

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.