Mytty

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 08/2009

29.6.2015
Mytty muutti omaan kotiin.

13.2.2015

Kotihoidossa huimasti piristynyt Mytty etsii kotia Vihdissä.

Mytyn kotihoitaja käski kertoa, että Mytty on edelleen oma ihana itsensä. Mytyssä on paljon enemmän hyviä puolia kuin huonoja. Se on hauska, tomera ja ilmeikäs tyttö. Mytty on ollut ystävällinen vieraille ihmisille, mitä nyt välillä ollut vähän innokas. Hoitotoimenpiteet eivät ole Mytyn lempijuttu. Mytty on ruuan suhteen ahne ja näin ollen helposti koulutettavissa moneen asiaan. Ahneuden takia Mytty saattaa vahtia esimerkiksi lattialle jätettyjä ruokia, mutta ymmärtää etteivät pöydillä olevat ruuat kuulu hänelle. Mytty saattaa pehmeämpää ihmistä käyttää hyödykseen ja vaatiikin vähän topakamman omistajan. Mytty ei missään nimessä ole mikään ongelmakoira. Mytty kuitenkin tietää, mitkä asiat ovat kiellettyjä ja törttöillessään katuu kovasti. Mytty toivoisikin kovasti pääsevänsä omaan kotiin ja saavansa oman ihmisen elämäänsä.

26.10.2014
Syksyllä Irinalla käynyt aktiiviporukka löysi eräänaitauksen nurkasta jotain hellyttävää, mustan säälittävän oloisen koiran, joka nimettiinkin osuvasti Mytyksi. Mytty oli tuotu tarhalle tarpeettomana ja huonokuntoisena, kuin tavara kaatopaikalle. Mytty oli hidasliikkeinen, ylipainoinen ja osittain karvaton. Sen silmät rähmivät ja se vaikutti kaikin puolin kipeältä.

Mytty pääsi kotihoitoon ja tutkimuksiin. Kurjan näköisen koiran suurin sairaus lienee huono hoito, sillä mitään kovin suurta vikaa Mytystä ei ole löytynyt. Mytty on laihdutuskuurilla, saa parempaa ruokaa, sen korvia ja sen hampaita on hoidettu sekä lisätutkimuksia teetetty.

Mytty tulee toimeen kotihoitopaikan koira- ja kissalauman kanssa. Myös yksinolot sujuvat ongelmitta, eikä Mytty toistaiseksi ole kova haukkumaan. Mytty on piristynyt todella paljon ja rakastaa autoilua sekä lenkkeilyä. Mytty pitää myös ihmisseurasta ja huomiosta. Myttyä ei anneta kuitenkaan perheeseen, jossa on lapsia, sillä välillä Mytty näyttää oman tahtonsa erittäin selkeästi - varsinkin silloin, kun ruokaa on esillä. Jos kaipaat elämääsi hyväntuulista ja persoonallista spanielisekoitusta, ota yhteys Nooraan.

Mytyn kyselyihin vastaa Noora numerossa 040 8342427 ma-pe klo. 15-16, (noora.viipurinkoirat(at)gmail.com), kunhan adoptiohakemus on täytetty. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.