Lennu

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 2/2015

8.1.2019
Lennun kuulumisia omasta kodista:

"Lennu ja Uuna tulivat meille jo vuonna 2015. Katsoimme uudestaan kuvauksia ennen adoptiota ja voimme sanoa, että hyvin ovat pitäneet kutinsa.

Lennu on osoittautunut aiempien kuvauksien lisäksi pehmeäksi hihnakoiraksi ja tarpeen tullen - kunhan jaksamme toistella :) - myös tottelevaiseksi.

Molemmille koirille on selvästi parasta asustaa täällä maalla, melkein metsässä, meidän kahden ihmisen ja muutaman kissan ja kanalan asukin kanssa. Ts., Viipurin koiraihmiset: soveltuvuusarvionne osuivat mielestämme oikeaan.

Olemme tosi kiitollisia näistä koirista ja siitä, että ne ovat kiintyneitä toisiinsa: Rinta rinnan menossa ja levossa, eikä koskaan puutu riehumiskaveria."

9.9.2015
Lennu muutti Porvooseen toisen viipurilaisen kaveriksi.

19.7.2015
Onnekas poika Lennu pääsi kotihoitoon ja odottaa sopivia kotiehdokkaita Porvoossa.

Lennun elämä kotihoidossa on sujunut iloisen uteliaasti, poika on reipastunut paljon, ja saanut huimasti lisää itseluottamusta! Oppivainen Lennu osaa jo yksinolot ja sisäsiisteyden kuin vanha konkari. Hihnakävely vaatii vielä pientä viilausta, sillä alun arkuus on vaihtunut uteliaisuuteen kaikkea kohtaan eikä aina meinata pysyä nahoissaan.

Uusiin ja vieraisiin asioihin Lennu suhtautuu vielä pienellä varauksella, mikä saattaa ilmetä haukkumisella, mutta vaihtuu usein nopeasti innostukseen käden käänteessä.

Perusluonteeltaan Lennu on iloinen, ystävällinen, leikkisä pojankoltiainen, joka tyytyväisenä rauhoittuu syliin sohvalle tai nukkumaan omalle pedilleen. Lapset jännittää vielä niin, ettei tiedä miten päin olla, haukkua, leikkiä vai paeta piiloon. Siitä syystä Lennu toivoisikin tulevaan omaan kotiin mieluummin koirakaverin kuin lapsikaverin. Fiksusta ja ketterästä pojasta voisi myös tulla oiva kaveri jollekin aktiiviseen harrastukseen. Lennu odottelee Porvoossa innokkaana yhteydenottoja. 

Lennun kyselyihin vastaa Mona. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Monaan yhteyttä sähköpostitse moona.terese@gmail.comTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

4.6.2015
Onko elämässäsi koiranpennun mentävä aukko? Lennu toivoo silloin kovasti, että tutustut tähän iloiseen koirapoikaan!

Lennun emo Liana ja sen siskon Lilli löydettiin Irinan tarhan lähellä olevasta kylästä alkuvuodesta. Ne olivat tehneet itselleen pesäkolon erään talon alle ja molemmat siskot synnyttivät piilopaikassaan. Lillin pennuille apu tuli liian myöhään, mutta Liana siirrettiin Irinan tarhalle aivan vastasyntyneiden pentujensa kanssa. Myös Lilli muutti samalla Irinan tarhalle odottamaan onnensa kääntymistä. Lennun sisarukset saivat nimikseen LupoLoreLidiaLena ja Lenka.

Lennu on varsin reipas ja sosiaalinen poika. Tarhalla varttuminen on tehnyt sen, että Lennu tarvitsee hetken tuumailuaikaa, ennen kuin juoksee tekemään ihan läheistä tuttavuutta. Sylissä oleminen on kuitenkin Lennusta ihanaa, saahan siinä paljon silityksiä kerralla!

Lennu sisaruksineen on kasvanut Irinan tarhalla alle kaksiviikkoisista, joten on selvää, että tarhan ulkopuolinen maailma tulee olemaan niille ihmeitä täynnä. Lennulla ei ole mitään käsitystä, millaista on asua sisällä talossa, tai matkustaa autossa. Saati mitä voisi tarkoittaa kaulapanta ja hihna, tai lenkeillä vastaan tulevat monet uudet asiat ja tilanteet. Koska pentujen tähän tapaamat asiat ovat varsin rajattuja, tulee uusien omistajien ymmärtää, että pennut voivat tarvita aikaa uusiien asioihin tutustumiseen. Pentujen emo Liana on ystävällinen ja sosiaalinen tyttö, joten emo on näyttänyt pennuilleen hienoa esimerkkiä ihmisiin suhtautumisesta.

Lennun emo Liana on keskikokoinen, alle 20-kiloinen tyttö. Todennäköisesti Lennusta kasvaa emoaan vähän suurempi, mutta tanskandoggin tai edes saksanpaimenkoiran mittoihin Lennu tuskin aikoo venähtää. Lennu kaipaa mukavaa, huolehtivaista omistajaa - sellaista, joka ymmärtää nuoren koirapojan metkuja eikä anna periksi, vaikka kaikki ei aina menisi kuin Strömsössä.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.