Tusja

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2015

11.12.2015
Tusja löysi oman kodin Hyvinkäältä.

3.12.2015
Tusja pääsi sijaiskotiin ja odottaa nyt kotiehdokkaita hoitopaikassaan Somerolla.

19.11.2015
Tusja on mahdottoman kaunis ja suloinen tyttö. Tuumiva Tusja ei ihan samantien tohdi vieraiden luokse juosta, mutta sylissä pieni nenä kääntyy uteliaana nuuhkimaan vieraita kasvoja.

Sisarukset Tina, Timur, Tim ja Tusja löytyivät loppuvuodesta Viipurista junaradan liepeiltä. Nelikon ei onneksi tarvinnut pärjätä oman onnensa nojassa pitkään, sillä turvapaikka Olgan luota järjestyi nopeasti. Talvi ja pakkanen ovat kuitenkin jo nurkan takana ja Tusjalla ja sisaruksilla on yksi ainoa toive: kunpa matka omaan kotiin pääsisi pian alkamaan!

Tusja häärii ja touhuaa muiden koirien seassa häntä innokkaasti vipattaen. Tarhavieraiden saapuessa tyttö jää vähän mietteliään näköisenä pohtimaan, kannattaako tuntemattomia noin vain lähestyä. Tusjaa saa kuitenkin rapsutella ja perusluonteeltaan se vaikuttaa iloiselta ja uteliaalta pennulta. Araksi Tusjaa ei voi sanoa, mutta toistaiseksi se on vähän varovaisempi kuin osa sisaruksistaan. Tusja olisikin hyvin otettu, jos kuulisi, että oma koti on vihdoin löytynyt!

Pentujen elämän varhaisista vaiheista ei ole tietoa, mutta Olgan luona sisarukset ovat tottuneet muihin koiriin ympärillä. Koska elinympäristönä on Olgan pihapiiri, monet uudet asiat ja tilanteet voivat alkuun vaatia totuttelua ja harjoittelua. Sisaruksilla tuskin on aiempaa kokemusta hihnassa kävelystä tai yksin olemisesta. Tusja tulee kaipaamaan reipasta ulkoilua, sopivasti tapakasvatusta ja tietysti paljon rakkautta ja huolenpitoa, että siitä kasvaa hyvin käyttäytyvä neitokainen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.