Hubber

Sukupuoli: uros
Koko: 
Syntymäaika: 10/2014

12.7.2018
Hubberin kuulumisia omasta kodista:

”Hubberista on kasvanut hieno poika, ikää alkaa olemaan piakkoin jo 4v. Hubber on ollut omassa kodissa jo kolme vuotta ja tämän vuoden aikana kaikki on "klonksahtanut " kohdalleen.

Hubber sairasti parin ensimmäisen vuoden aikana useamman korvatulehduksen, alettiin tutkia mistä ne johtuvat ja ruokahan se oli. Kaikki viljat pois ja nyt meillä on iloinen, terve ja leikkisä poika. Hubber rakastaa metsässä juoksua, pallopelejä ja rapsuttaa saisi vaikka koko päivän.”

7.10.2017
Hubberin kuulumisia omasta kodista:

” Elämä on ihanaa omassa kodissa oman perheen kanssa.

Hubber täyttää piakkoin 3v. ja nauttii metsälenkeistä ja pihaleikeistä nuoren pojan tavoin.”

1.10.2015
Hubberin kuulumisia omasta kodista:

"Hubber tuli meille toukokuussa 2015 aika pelokkaana ja ujona pienenä poikana. Kaikki oli tietenkin uutta ja vierasta. Pian hän kuitenkin kiintyi meihin, enemmän kuitenkin äitiin, joka antaa ruoan. Nopeasti Hubber kuitenkin alkoi tottua ja miehistyä, koirakavereitakin on jo paljon. Hubber on aika sosiaalinen ja todella kiltti.

Käydään kolme kertaa päivässä lenkeillä (sujuvat jo hyvin ilman vetoa), ja pihamme on aidattu, joten hänellä on tilaa juosta ja leikkiä.

1 v. tulee pian täyteen, ja selvästi on "isottelun " merkkejä ilmassa, ainakin perheen miesväen kanssa.

Kaikkein kivointa on kuitenkin iltaisin istua äidin kainalossa silitettävänä ja rapsutettavana. Siitä Hubber tykkää.

Koko perhe on niin onnellinen Hubberin olemassa olosta."

15.5.2015
Hubber sai kodin Salosta.

21.4.2015
Ujo Hubber pääsi opettelemaan kotikoiran elämää hoitopaikkaan Vihtiin.

14.2.2015
Hubber on aivan syötävän suloinen poika! Kuka ei näihin nappisilmiin ihastuisi? Hubber etsii kuitenkin omistajaa, joka haluaa paneutua vielä kovin vähän maailmaa nähneen pennun sopeuttamiseen. 

Hubber ja sen sisarukset Natella ja Aru pelastettiin elämänsä ensi päivinä Olgan tarhalle. Pentue syntyi hyljeksittyyn, kadulla eläneeseen koiralaumaan marraskuun alussa 2014. Laumaan kuului pentujen emo Betty sekä myös Bettyn noin vuoden ikäiset pennut MarkizaPrincesaLeidi ja Graf. Paikalliset eläinsuojelijat säälivät näitä hyvin laihoja ja huonokuntoisia koiria, ja kaikeksi onneksi Olga lupautui pelastamaan koko lauman tarhalleen. Tämä olikin Natellan ja sisarusten pelastus, sillä todennäköisesti ne eivät olisi muuten selvinneet hengissä lähestyneestä talvesta.

Hubber on mahdottoman suloinen pentu. Sen päivät kuluvat vielä mukavasti sisarusten ja toisen pentueen kavereiden kanssa painien. Hyvin pian olisi kuitenkin aika koittaa omia siipiä ja muuttaa Suomeen, omaan kotiin. Hubber etsii sitoutunutta ja rauhallista omistajaa - sellaista, joka ymmärtää, että Hubber ei vielä tiedä ulkopuolisesta maailmasta juuri mitään. Hubber voi ihmetellä juoksevia lapsia, liukkaita lattioita, hissejä, autoja, portaita, kovia ääniä... Monen asian opettamiseen pitää siis varautua, mutta rauhallisesti totuttaen Hubber varmasti sopeutuu uusiinkin asioihin. Reipas koirakaveri näyttämässä mallia olisi varmasti huippu juttu!

Hubber suhtautuu vieraisiin ihmisiin vielä ujosti. Tuttujen ihmisten kanssa Hubber on normaali, ihmisrakas pentu, joten rauhallisella tutustuttamisella Hubber tulee vielä sopeutumaan hyvin uuteen kotiin. Mitä nopeammin muutto sinne onnistuisi, sitä parempi se tietysti olisi Hubberille.

Viipurin koirat - Hubber

Viipurin koirat - Hubber 21.2.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.