Danny

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 12/2014

4.7.2015
Danny muutti omaan kotiin.

4.4.2015
Danny on sosiaalinen ja sydämellinen poika! Pienet tassut tepsuttaen se tulee luokse ja pyytää syliin - maailman parhaaseen paikkaan.

Danny ja sen sisarukset DonnaDeaDingoDeliaDaniela ja Disa hylättiin Irinan tarhalle varsin pieninä, juuri vieroitusikäisinä. Kaikeksi onneksi pennut ovat selvinneet tarhalla hyvin, vaikka ne niin nuorina sinne joutuivatkin. Ja nyt olisi aika löytää omat kodit Suomesta.

Danny on hyvin reipas ja sosiaalinen poika. Juuri mikään ei ujostuta iloista Dannyä, vaan häntä kovasti heiluen se haluaa tutustua jokaiseen tarhalla kävijään. Ja toisten pentujen kanssa leikkiminen on Dannystä myös mahtava juttu!

Danny on avoin ja luottavainen pentu, joten positiivisella asenteella varustettu Danny-poika sopeutunee monenlaiseen asuinympäristöön ja kotiin. Kaupunki- tai maalaiskoti, Danny ei nirsoile. Tärkeintä olisi löytää koko sydämestään pieneen poikaan sitoutuva omistaja, joka ei luovu koirasta, vaikka kaikki ei aina menisikään ilman vaivaa tai elämänmuutoksia. Dannystä kasvaa keskikokoinen poika aikuisena, joten aktiivisuus ja kiinnostus koiran kouluttamiseen olisi Dannyn uudella omistajalla toivottavia ominaisuuksia! 

Viipurin koirat - Danny 3.4.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.