Bruno

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2014

10.2.2015
Bruno sai oman kodin Suomesta muutaman viipurilaisen koirakaverin seurana.

8.11.2014
Suloinen Bruno on vielä ihan tohkeissaan tuntemattomista tarhavieraista, ja kauniit mantelin muotoiset silmät huolestuneina se pohtii, mitä ihmettä me oudot ihmiset siitä mahdamme haluta.

Bruno hylättiin Irinan tarhalle marraskuussa. Tapaamme ensimmäisen kerran kylmänä ja sateisena syyspäivänä, jolloin suurin osa pennuista lämmittelee sisällä pentukopissa tiiviisti toisiinsa liimautuneina. Bruno, kuten ei suurin osa muistakaan pennuista, ole kovin halukas tulemaan kylmään tuuleen ja tihkusateeseen meitä vieraita tervehtimään, joten poika nostetaan kopista suoraan syliin rapsuteltavaksi. Brunoa jännittää kovasti, mutta se istuu sylissä silti kiltisti ja antaa rapsutella itseään. Kun pojan laskee takaisin maahan, sipsuttaa se vikkelästi takaisin lämpöisen kopin suojiin muiden pentujen keskelle.

Brunosta kasvanee aikuisena keskikokoinen koira. Poika toivoisi löytävänsä ihmisen, joka ymmärtää, että vähän maailmaa nähnyttä pentua voi alkuun moni asia vielä jännittää. Uuden kodin ja rohkaisevan omistajan myötä tästäkin pojasta kuoriutuu varmasti vielä iloinen ja reipas koirakansalainen, joka pitkän metsälenkin päätteeksi lyö tyytyväisenä päänsä omistajansa tyynylle.

Mikäli olet miettinyt asiat loppuun saakka ja valmis sitoutumaan Brunoon koko sen loppuelämäksi, odottaa poika malttamattomana jo matkalippua Suomeen!

Viipurin koirat - Bruno 29.11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.