Dusja

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö (n. 35 cm)
Syntymäaika: 2013

27.7.2015
Pikku-Dusja ilahduttaa nyt omassa kodissa.

10.6.2015
Dusja on iloinen ja pirteä nuori tyttö. Dusjan pennut muuttivat jo Suomeen omiin koteihinsa, ja nyt olisi äiti-Dusjan vuoro!

Dusja-emo ja sen pennut Belochka ja Eroshka löytyivät hylättyinä kesämökkialueelta. Kolmihenkinen pikkuperhe ei olisi ilman apua selvinnyt talvesta, ja niiden onni olikin päästä Olgan luokse suojaan ja turvaan. Pennut saivat jo kodit Suomesta, ja nyt olisikin Dusjan vuoro.

Dusja on veikeä ja ihmisrakas terrierisekoitus. Ihmisiin tyttö suhtautuu luottavaisesti, eikä turhia epäröinyt, kun eräänä viikonloppuna Olgan tarhalle pelmahti 20 hengen talkooporukka. Dusja kierteli rauhallisesti hakemassa rapsutuksia ja herkkuja vuoroin keneltäkin. Olgalla asuessaan Dusja on tottunut siihen, että ympärillä pyörii erinäköisiä ja -kokoisia koiria. Dusja on kuitenkin luonteeltaan terrierimäisen terävä ja välillä topakkakin neiti, joka kyllä ilmoittaa muille koirille mielipiteensä. Kissojen kanssa Dusja pärjää hyvin.

Dusja on jonkin verran saanut harjoitusta hihnakävelyn tiimoilta, mutta uuden omistajan on varauduttava siihen, että monia asioita joutuu kuitenkin vielä harjoittelemaan, kuten mm. sisäsiisteyttä ja yksinoloja. Pikkuruisella Dusjalla olisi varmasti paljon annettavaa omalle ihmiselleen, joten toivottavasti joku huomaisi pian tämän iloisen tytön!

Viipurin koirat - Dusja 21.3., 11.4. & 31.5.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.