Zoe

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

10.9.2015
Zoesta tuli vantaalainen!

22.7.2015
Zoe on mahdottoman liikuttava ilmestys. Suloisen kuoren alla asuu myös mitä mainion tyttö, joka kovasti odottaa pääsyä omaan kotiin.

Kaikki ovat kuulleet seitsemästä veljeksestä, mutta entäs kahdeksasta uskomattoman suloisesta koirasiskoksesta? Kesän alussa Irinan tarhalle kiikutettiin kahdeksan pientä pentua. Pennut olivat aivan liian pieniä selvitäkseen tarhalla, ja niiden onneksi hoitopaikka löytyi Viipurista. Nyt siskokset ovat varttuneet ja vahvistuneet, ja ne ovat valmiita oman kodin valloitukseen. Pennut saivat nimekseen Zera, Zoe, ZamiraZivaZaidaZoraZia ja Zoya. Tästä kahdeksikosta ei tyttöpoweria puutu!

Zoe on reipas ja iloinen pentu, joka rakastaa ihmisiä ja nauttii suuresti, kun saa olla huomion keskipisteenä. Zoe ei ole moksiskaan vieraista ja suhtautuukin tuntemattomiin tarhakävijöihin avoimesti ja luottavaisesti. Sylissä oleminen on Zoesta mukavaa puuhaa eikä sillä tunnu olevan kiire minnekään. 

Pentueen onni oli, että ne saivat viettää kodissa lähes kaksi kuukautta saaden arvokkaita uusia kokemuksia ennen kuin joutuivat takaisin tarhalle. Uuden kodin on kuitenkin varauduttava siihen, että vastassa on vielä monenmoista uutta opeteltavaa. Kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi koiraksi, tulee Zoe tarvitsemaan riittävästi liikuntaa ja mielekästä tekemistä, huolenpitoa ja koulutusta sekä kärsivällisyyttä ja rakkautta.

Zoesta kasvanee keskikokoinen koira aikuisena ja se on valmis matkustamaan Suomeen syyskuun alussa.

Viipurin koirat - Zoe 20.7.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.